Την άδεια και τη συχνότητά του πίσω, θέλει ο VFM 88.3

Την άδεια και τη συχνότητά του πίσω, θέλει ο VFM 88.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο μετά, υπάρχει ξανά κινητικότητα γύρω από τον ραδιοσταθμό των (πάλαι ποτέ) Εκδόσεων Λυμπέρη.

16 Ιανουαρίου 2020

Όπως αναφέρει η τελευταία ημερήσια διάταξη του ΕΣΡ, ο σύνδικος πτώχευσης της «Ραδιοφωνικός Σταθμός V FM 88,3 Α.Ε.» κατέθεσε στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο «αίτηση θεραπείας» (δηλαδή ένσταση) κατά της υπ' αριθμό 121/2018 απόφασής του, με την οποία ανακλήθηκε (ΕΔΩ) η άδεια του VFM 88.3 και η συχνότητά του επέστρεψε στο κράτος. Αιτία, η κήρυξη πτώχευσης της εταιρείας το 2013 και η διακοπή λειτουργίας του σταθμού.

Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από το ΕΣΡ μια ημέρα πριν τον πλειστηριασμό (ΕΔΩ) όλων των περιουσιακών στοιχείων του VFM 88.3, μεταξύ αυτών και της άδειάς του, με ουκ ολίγους ενδιαφερόμενους μάλιστα. Ένας εξ αυτών ήταν -όπως αποδείχθηκε- ο Χάρης Πολίτης (ΕΔΩ), ιδιοκτήτης του Sfera 102.2 και του Μουσικού 98.6, ο οποίος κατοχύρωσε υπέρ του στην Γ.Γ. Εμπορίου το όνομα και το λογότυπό του.

Πριν 5 χρόνια το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, με την παλιά του σύνθεση, είχε ανακαλέσει ξανά (ΕΔΩ) την άδεια του VFM 88.3, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα μετά από «αίτηση θεραπείας» του σύνδικου πτώχευσης του ραδιοσταθμού, η απόφαση αυτή έπαψε να ισχύει και η συχνότητα επέστρεψε στον VFM.