Ανακλήθηκε ξανά η άδεια του VFM 88.3

Ανακλήθηκε ξανά η άδεια του VFM 88.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα τόσο για τους εργαζόμενους και τους υπόλοιπους πιστωτές του σταθμού, όσο και για τους (ουκ ολίγους) υποψήφιους αγοραστές του.

14 Νοεμβρίου 2018

Σας είχαμε πει ΕΔΩ για το ναυάγιο της εκποίησης του VFM 88.3 ως «πακέτο», δηλαδή με την άδεια και τα μηχανήματά του, στις 30 Οκτωβρίου. Τότε το ΕΣΡ διεμήνυσε ότι ο σταθμός δεν έχει δικαίωμα εκπομπής, επομένως ακόμα και να υπήρχε πλειοδότης, πολύ απλά δεν θα μπορούσε να εκπέμψει νόμιμα.

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο -υπό τη νέα του σύνθεση- με αφορμή τον πλειστηριασμό που έλαβε χώρα, επανεξέτασε την περίπτωση του VFM 88.3 και αποφάσισε την ανάκληση της άδειάς του για δεύτερη φορά. Το ΕΣΡ με την παλιά του σύνθεση, αρχικά την αφαίρεσε τον Φεβρουάριο του 2015, με την αιτιολογία ότι δεν εξέπεμπε σήμα και οι υπεύθυνοί του δεν απαντούσαν στις κλήσεις του. Μετά από αίτηση θεραπείας, όμως, από τον σύνδικο πτώχευσης της «Ραδιοφωνικός Σταθμός V FM 88,3 A.E.» η παραπάνω απόφαση ανακλήθηκε.

Η 88.3 πλέον γίνεται η δεύτερη συχνότητα στα FM της Αθήνας που απελευθερώνεται και επιστρέφει στο κράτος, μετά την 99.5 του Βήμα FM.