Είναι Huge, είναι Sludgy και έρχονται με άγριες διαθέσεις

Είναι Huge, είναι Sludgy και έρχονται με άγριες διαθέσεις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι AEON APHELION, Okwaho & Wormhog θα κατέβουν τα σκαλιά του Αn το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου για να εκτοξεύσουν τόνους παραμόρφωσης και παθιασμένου heavy doom.

20 Ιανουαρίου 2020

Υπηρετούν το σκληρό ήχο και γκρουβάρουν ανελέητα, δημιουργώντας ενα βαρύ και σκοτεινό ηχητικό τείχος..

Οι doomsters Aeon Aphelion δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2005 και αφού σταθεροποιήθηκε το line-up το 2009, έγιναν τα πρώτα live, ενώ μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει ένα ΕΡ (2010) και ένα full-lenght (2013). Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους ΕΡ, επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα της πρωτεύουσας, αφήνοντας για λίγο τις δημιουργικές διεργασίες του studio.

Δυνατά riffs, αργόσυρτα τέμπο αλλά και heavy διπλά κιθαριστικά περάσματα εναλλάσσονται και δημιουργούν το heavy/doom σύμπαν των Aeon Aphelion…

Οι Okwaho (λύκος στη γλώσσα των Μοϊκανών) δημιουργήθηκαν το 2013 με έδρα την Αθήνα από τον Γιώργο (κιθάρα, φωνή) και τον Μπάμπη (μπάσο) και το σχήμα ολοκληρώθηκε αργότερα με την προσθήκη του Αντρέα (τύμπανα). Ο ήχος τους είναι ένα μείγμα doom, sludge και stoner με κοινωνικοπολιτικό και ενίοτε πιο προσωπικό στίχο.

Οι Wormhog είναι μια Progressive Rock / Metal μπάντα από την Τρίπολη Αρκαδίας. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2014 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο “Mother Worm Father Hog” που ηχογραφήθηκε live στο D Studio. Η μπάντα αντλεί την έμπνευση της από μπάντες όπως Black Sabbath, Mastodon, Alice in Chains, Blue Oyster Cult και Nickelback (#NOT). Μετά από χρόνια σταθερής παρουσίας στην εγχώρια underground μουσική σκηνή, πολλές πρόβες και μια αλλαγή μέλους, οι Wormhog προετοιμάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου που αναμένεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020.

Ώρα: 20:30