Χιονοθύελλα γέλιου στην Αθήνα

Χιονοθύελλα γέλιου στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο βραβευμένος κωμικός Ed Gamble, ο stand-up comedian Bill Bailey και ο μυθικός κωμικός Gabriel «Fluffy» Iglesias έρχονται στο Plissken Festival.

22 Ιανουαρίου 2020

Ερχονται τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο του Comedy's Finest του Plissken Festival.

Με επίκεντρο την ασθένειά του -έχει διαβήτη τύπου 1- ο Βρετανός βραβευμένος κωμικός Ed Gamble θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα για να παρουσιάσει στις 19 Μαρτίου στο The Hub Events τη δημοφιλή του παράσταση Χιονοθύελλα (Blizzard).

O Gamble εμφανίζεται τακτικά στο BBC, συμπαρουσιάζει εκπομπή στο Radio X και έχει κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Βρετανίας, ενώ η Χιονοθύελλα ήταν sold out για όλη τη διάρκεια της  παρουσίασής της στο Εδιμβούργο.

Οι εμφανίσεις του Gamble χαρακτηρίζονται από «ανεβαστικό», ευφυές και ενθουσιώδες χιούμορ (είπαμε, έκανε παράσταση την ασθένειά του…), ενώ έχει εμφανιστεί και ως ηθοποιός στο Almost Royal του Neflix και ετοιμάζεται στο δημοφιλές Taskmaster.

Εισιτήρια ΕΔΩ:

Όταν περνούν οι κορυδαλλοί

Αν το stand-up comedy σας αρέσει με μια γερή δόση σουρεαλισμού, τότε η παράσταση που ο γνωστός Βρετανός κωμικός, μουσικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και καγιάκερ Bill Bailey θα δώσει στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου στο Gazi Theater για την παγκόσμια περιοδεία του με τίτλο Larks in Transit είναι το κατάλληλο «φάρμακο» για εσάς.

Ο Bailey συμπεριλαμβάνεται σχεδόν χωρίς εξαίρεση σε όλες τις λίστες των μεγάλων Βρετανών κωμικών και έχει λάβει χαρακτηρισμούς όπως “o Μότσαρτ της κωμωδίας” και “ο κωμικός Μάικ Όλντφιλντ”, καθώς οι παραστάσεις του συνδυάζουν μουσική και πηγαίο χιούμορ.

Στην παράσταση Larks in Transit (χονδρικά, το Πέρασμα των Κορυδαλλών) ο Bailey αναπτύσσει τις ιδέες του για την πολιτική, την φιλοσοφία, το κυνήγι της ευτυχίας, το death metal και μια παράξενη συνάντηση με τον Πολ Μακ Κάρτνεϊ. Α, ναι, και υπόσχεται πολύ γέλιο.

Εισιτήρια ΕΔΩ:

Γέλιο πέρα από το...  αφράτο

Για τον Gabriel "Fluffy" Iglesias, τον Αμερικανό κωμικό από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η σχέση του με το κοινό του είναι μια “αφρατόστιμη” εμπειρία κατά δήλωσή του και οι παραστάσεις του είναι εξίσου απολαυστικές.

Ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε πολλές κωμικές σειρές, έχει κάνει τεράστιες περιοδείες, έχει εφεύρει νέα κλίμακα για τους υπέρβαρους ανθρώπους (Μεγάλος, Υγιής, Ρωμαλέος, Αφράτος, ΔΙΑΟΛΕ!!! και Ω, διάβολε, όχι! και κατατάσσει τον εαυτό του στην κατηγορία Αφράτος εξ ου και το Fluffy), έχει δώσει μάχη με το βάρος του, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix, Mr. Iglesias, και θεωρείται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς της γενιάς του.

Το μοναδικό του στιλ, ένα μείγμα διηγήσεων, παρωδίας, μίμησης χαρακτήρων και ηχητικών εφέ, κάνει τις ενεργητικές του παραστάσεις ένα απολαυστικό θέαμα για όλους, όπως αποδεικνύουν τα sold out του στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, το Στέιπλς Σέντερ στο Λος Άντζελες και την Όπερα του Σύδνεϋ στην Αυστραλία.

Έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στο Votanikos Live Stage στις 11 Ιουνίου.

Εισιτήρια ΕΔΩ: