Οδηγός: οι συναυλίες του καλοκαιριού (έως τώρα)

Οδηγός: οι συναυλίες του καλοκαιριού (έως τώρα)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχονται καλοκαιρινές βραδιές μουσικού πανικού...

26 Ιανουαρίου 2020

Τι και αν είναι Ιανουάριος εμείς έχουμε ήδη φτιάξει πρόγραμμα για το που θέλουμε να βρεθούμε το καλοκαίρι βάσει όσων live έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα και τα οποία βρίσκουμε αναλυτικά στην agenda του Loaded.gr

 Το heavy metal κυριαρχεί. 

Στις 30 Μαΐου οι White Lies επιστρέφουν στην Ελλάδα και στο θέατρο Βράχων για να γιορτάσουν μαζί μας τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου και εμβληματικού άλμπουμ τους, «To Lose My Life».

 

Το πρώτο Παρασκευοσάββατο του Ιουνίου έχει ήδη κλείσει καθώς στις 5 του μήνα τo EJEKT Festival υποδέχεται το μεγαλύτερο όνομα που έχει εμφανιστεί ποτέ στη σκηνή του: τους Red Hot Chili Peppers.

Ραντεβού στο Markopoulo Park τη μία ημέρα και την επομένη (6 Ιουνίου) πάμε Terra Vibe για τους Deep Purple οι οποίοι προσθέτουν το Rockwave Festival στις στάσεις της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Μαζί τους για prog metal, οι Σουηδοί Opeth.

Στις 13 Ιουνίου στην πλατεία Νερού θ’ ακούσουμε κλασικό «σατανομέταλ» από τη Δανία με τους Mercyful Fate ν’ ανοίγουν το Release Athens 2020.

Στις 14 Ιουνίου και στο πλαίσιο του 2ου AthensRocks θα δούμε ένα σπουδαίο συγκρότημα: Οι National έρχονται στην Αθήνα και μαζί τους θα είναι και ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα καινούργια γκρουπ, οι IDLES.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, δεν θα απομακρυνθούμε από την Αθήνα και θα πάμε στην Τεχνόπολη γιατί έρχεται η Dido

Δεν ξεχνάμε και τους Placebo το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Rockwave Festival, στο Terra Vibe. 

Ο Ιούλιος μας φέρνει τον Wookid στην Τεχνόπολη με καινούργιο υλικό, για μία βραδιά στις 14 του μήνα.

Τρεις ημέρες μετά μετατρέπουμε το Κλειστό Φαλήρου (Tae Kwon Do) σε... παράδεισο του headbanging, καθώς το Release Athens παρουσιάζει τους Judas Priest την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Τα 40 τους χρόνια γιορτάζουν την Τρίτη 21 Ιουλίου οι Einstürzende Neubauten στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο του πρώτου Long Beach Festival. Σημειώστε ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από την εμφάνισή τους στο θέατρο Βράχων.

Για τις 22 Ιουλίου οι διοργανωτές του Release Athens, υπόσχονται ότι ο ανοιχτός χώρος του ΟΑΚΑ, θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης με τους Sabaton, τους Amon Amarth και τους Testament.

Ραντεβού στο ίδιο σημείο δίνει στις 24 Ιουλίου, η προκλητική και ισοπεδωτική εννεαμελής «συμμορία» από την Iowa των ΗΠΑ, οι Slipknot.