Έρχεται μία από τις μεγαλύτερες Show Women

Έρχεται μία από τις μεγαλύτερες Show Women
Ακολουθήστε μας στο Google news

H Ute Lemper την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy σε ένα "Rendezvous with Marlene".

30 Ιανουαρίου 2020

Η λάμψη της Ute Lemper είναι πηγαία και εκτυφλωτική. Η μεγάλη ντίβα έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να μοιραστεί με το αγαπημένο της ελληνικό κοινό την αγάπη της για μια εμβληματική γυναίκα, την Marlene Dietrich, τη διαχρονική απόλυτη σταρ.

Τριάντα χρόνια μετά, η Ute Lemper ξανασυναντά την Marlene Dietrich αλλά αυτήν τη φορά στη σκηνή. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν τηλεφωνικά και συνομίλησαν για τρεις ώρες στα τέλη της δεκαετίας του '80 (το 1988) όταν η Marlene Dietrich απάντησε σε μια μάλλον απολογητική καρτ ποστάλ που της είχε στείλει η νεαρή τότε Ute Lemper.

Η παράσταση Rendezvous with Marlene μοιάζει να είναι η συνέχεια αυτής της συνομιλίας. Ένας οφειλόμενος φόρος τιμής της Ute Lemper στη μεγάλη Γερμανίδα Marlene Dietrich.Επί σκηνής τα σπουδαία λοιπόν... σε μια βραδιά στην οποία θα αποκαλυφθούν μερικές από τις μύχιες πτυχές της ιστορίας της Marlene Dietrich, σε μια μουσική συνάντηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Διπλό Rendezvous with Marlene την Τρίτη 28 Απριλίου στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy.

Line up
Written and performed by Ute Lemper
Vana Gierig - Piano
Cyril Garac - Violin
Romain Lecuyer - Bass
Matthias Daneck – Schlagzeug
 
Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.