Νοσταλγώντας τη μελωδία με την Όλγα Βενέτη

 Νοσταλγώντας τη μελωδία με την Όλγα Βενέτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Half Note την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

31 Ιανουαρίου 2020

Η αγάπη αλλά και η γνώση της Όλγας Βενέτη για την μουσική και η προσήλωσή στους μεγάλους δημιουργούς της, μας έχει ήδη χαρίσει μοναδικές βραδιές γυρνώντας μας σε στιγμές αξέχαστες και αγαπημένες.

Στις 20 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Όλγα Βενέτη θα παρουσιάσει στο Half Note Jazz Club, στη καρδιά της Αθήνας, μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, έρωτα και νότες για τους εραστές των τραγουδιών που έγραψαν ιστορία .

Μουσικά κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας από τους συνθέτες Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα , Γιώργο Χατζηνάσιο αλλά και για πρώτη φορά μεγάλες επιτυχίες του Τσιτσάνη θα παρουσιαστούν με τη ξεχωριστή ερμηνεία της Όλγας Βενέτη.

Την συνοδεύουν οι μουσικοί: στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαδάκης, τρομπέτα ο Διονύσης Αγαλιανός, τύμπανα ο Παναγιώτης Κολιαβασίλης  και στο μπάσο ο Γιώργος Ζηκογιάννης.

Μαζί με τα διάσημα και εμβληματικά τραγούδια η Όλγα Βενέτη θα ερμηνεύσει και το “Για Σένα”, το δικό της τραγούδι που ηχογράφησε και κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Ώρα έναρξης: 21:30