Η Αναστασία Μουτσάτσου στο Γυάλινο Up Stage

Η Αναστασία Μουτσάτσου στο Γυάλινο Up Stage
Ακολουθήστε μας στο Google news

Φωνή και παρουσία αγαπημένη, η Αναστασία Μουτσάτσου, επιστρέφει για δύο εμφανίσεις τις Παρασκευές 21 και 28 Φεβρουαρίου.

03 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσία διακριτική στα μουσικά πράγματα, διεισδύει με άνεση σε ποικίλα μουσικά ρεπερτόρια.  Από ερωτικές μπαλάντες μέχρι λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, με τα οποία μεγάλωσε.

Στις εμφανίσεις της στο Γυάλινο θα την τιμήσουν εκλεκτοί καλεσμένοι: ο Παντελής Θαλασσινός (21/2) και ο Γιώργος Ανδρέου (28/2).

Μαζί της σε αυτές τις παραστάσεις και ο Alex Sid (Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος) δημιουργός και ερμηνευτής των τραγουδιών «Μάτια Κλειστά» και «Κάθε δειλινό» της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει στις παραστάσεις της η Αναστασία Μουτσάτσου και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και της Ουρανίας Πατέλλη, «Απ' το μέλλον κι απ' το παρελθόν» το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της με τον ίδιο τίτλο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στο album συμμετέχουν συνθετικά σπουδαίοι δημιουργοί: Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Ανδρέου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Καζαντζής, Παντελής Θαλασσινός, Απόστολος Ρίζος, Θέμης Καραμουρατίδης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Ευτυχία Μητρίτσα.

Πιάνο- πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης και Μαρίνα Τσοκάνη, Μπουζούκι- τζουρά- μπαγλαμά: Παντελής Γκόγκος

Ώρα έναρξης 22:30