Μέταλ στα άκρα στο Gagarin

Μέταλ στα άκρα στο Gagarin
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τους WOLVES IN THE THRONE ROOM την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

04 Φεβρουαρίου 2020

Οι Αμερικάνοι black metallers από το ξεκίνημά τους με το “Diadem Of 12 Stars” του 2006 (είχαν προηγηθεί τα “Wolves In The Throne Room” (Demo 2004) και Demo 2005), έδειξαν ότι δεν είναι απλά ένα ακόμα ακραίο σχήμα της σειράς. Τα αδέρφια Nathan και Aaron Weaver μπόρεσαν να συνδυάσουν τις ετερόκλητες επιρροές τους από το ακραίο metal και το post punk, με το gothic rock, το ambient ακόμα και το folk, σ’ ένα μοναδικό άλμπουμ που έκανε αίσθηση και ώθησε τη Southern Lord Recordings να τους προσφέρει δισκογραφικό συμβόλαιο.

Πλέον οι WOLVES IN THE THRONE ROOM, θεωρούνται από τα κορυφαία ονόματα της ακραίας σκηνής και αρκετά πρωτοποριακοί. Συνδυάζουν το post metal με το Σκανδιναβικό black metal, έχοντας τεράστια σε διάρκεια τραγούδια, απέχουν απ’ οτιδήποτε έχει να κάνει με corpse paint και όλα τα κλισέ που χρησιμοποιούν οι extreme metal μουσικοί επί σκηνής, χρησιμοποιούν vintage μηχανήματα και κάνουν εντυπωσιακά shows.

Στην Ελλάδα θα έρθουν έχοντας έτοιμο για κυκλοφορία το νέο τους στούντιο άλμπουμ, μέσω της Century Media Records με την οποία υπέγραψαν συμβόλαιο, ενώ οι σχετικές πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν σε λίγες εβδομάδες. Λίγες μέρες πριν, θα έχουν ολοκληρώσει τις Ευρωπαϊκές εμφανίσεις τους, ως special guests στην co headline περιοδεία των DIMMU BORGIR και AMORPHIS.

Last Details:

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19:45
DECIPHER: 20:30
CAELESTIA: 21:20
WOLVES IN THE THRONE ROOM: 22:30
 
Εισιτήρια ΕΔΩ: