Media News εν τάχει (04/02)

Media News εν τάχει (04/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα άτυπο «debate» μεταξύ του νυν και του πρώην υπουργού για θέματα μετανάστευσης, στην εκπομπή «Αποτύπωμα» αυτής της εβδομάδας.

04 Φεβρουαρίου 2020

Την Πέμπτη στις 11 το βράδυ ο Παύλος Τσίμας φιλοξενεί στη συχνότητα του ΣΚΑΪ τον Νότη Μηταράκη (ΝΔ) και τον Γιάννη Μουζάλα (ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήματα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα νησιά, τους ντόπιους κατοίκους τους, τα κλειστά κέντρα, τα πλωτά φράγματα κ.ά. Στην εκπομπή θα παρέμβουν ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, και δήμαρχοι των νησιών.

-------------------------

Την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου ΕΡΤ αποφάσισε το ΔΣ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με σκοπό να διατεθούν περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ σε νέες εγχώριες παραγωγές ταινιών. Τα νέα μέλη της Επιτροπής είναι ο Μένος Δελιοτζάκης στη θέση του προέδρου, με μέλη τους Αλέξανδρο-Ρωμανό Λιζάρδο, Κωνσταντίνο Μαχαίρα και Αλίκη Θαλασσοχώρη από πλευράς ΕΡΤ, και τους σκηνοθέτες Σωτήρη Γκορίτσα, Χρήστο Καρακέπελη και Λευτέρη Χαρίτο.

-------------------------

Πρωτιά και τον Ιανουάριο για το «Καλό Μεσημεράκι» στο σύνολο και το «δυναμικό κοινό». Τον περασμένο μήνα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ είχε μέσο όρο 22,5% στα κοινά από 18 εως 54 ετών και 20,8% στο σύνολο του κοινού, έχοντας διαφορά 5,5% και 3,7% αντίστοιχα από το δεύτερο πρόγραμμα του ανταγωνισμού. Την εκπομπή είδαν κατά μέσο όρο 1.413.960 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.

-------------------------

Τα «Ζευγάρια που έγραψαν την ιστορία της Ελλάδας», το νέο βιβλίο της Λένας Διβάνη, γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ από την Cosmote TV. Η νέα παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας με τίτλο «Ζευγάρια που έγραψαν Ιστορία», θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ (σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 7 το απόγευμα) από το Cosmote History HD, με την ίδια τη συγγραφέα να έχει ενεργό ρόλο στο σενάριο και την παρουσίαση. Η αρχή θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη Παρασκευή, με το αφιέρωμα στον Γεώργιο Παπανδρέου και την Κυβέλη Ανδριανού.