Θα βγάλει Πάσχα; Απόκριες;

Θα βγάλει Πάσχα; Απόκριες;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δυσαρέσκεια μεγάλη για τον Κωνσταντίνο Ζούλα στην ΕΡΤ, επισφαλής η θέση του...

04 Φεβρουαρίου 2020

Νομίζουμε πως δεν θα υπάρχει άνθρωπος να διαφωνήσει με το e-tetRadio: η θητεία -έως τώρα- των Γιώργου Γαμπρίτσου (Διευθύνων Σύμβουλος) και Κωνσταντίνου Ζούλα (Πρόεδρος) στην ΕΡΤ είναι αποτυχημένη. Ή, έστω, η παρουσία τους είναι ανύπαρκτη. Σκεφτείτε ότι στο πρόγραμμα της τηλεόρασης τα μόνα καινούργια που παρουσίασαν στη φετινή σεζόν 2019-2020 είναι τρεις εκπομπές: της Τρέμη (πολικές θερμοκρασίες τα νούμερα που κάνει - δείτε παρακάτω), το πρωινό των Κοτταρίδη και Πιτταρά (μονοψήφια) και η νέα της Ίνας Ταράντου (αποτυχημένη υποψήφια βουλευτής της ΝΔ). Κάτι άλλο δεν θυμόμαστε να έκαναν (αν δεν κάνουμε λάθος, μπορεί να μας διαφεύγει κάτι), πέραν κάποιων ανανεώσεων ή μη ανανεώσεων όπως την εκπομπή του Κώστα Αργυρού που αμ και πήρε έγκριση την κρατούν στο περίμενε.

Για να καταλάβετε την επιτυχία της εκπομπής των Τρέμη-Κανέλλη που αποτελούν προσωπικές επιλογές Ζούλα, δείτε τις χθεσινοβραδινές τηλεθεάσεις στα δυναμικά κοινά, με το «10» να βρίσκεται στον πάτο:

Masterchef                35,5%
Αγριες Μέλισσες        29,5%
Ελα στη θέση μου      16,9%
Πέτα τη φριτέζα         14,4%
8 Λέξεις                      11,4%
Σπίτι Είναι…               10,6%
Ερωτας μετά                9,4%
Αν ήμουν πλούσιος     8,8%
Ενας για όλους            6,1%
«10»                          1,4%

Ακούγεται εντόνως πως δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα δει την πόρτα της εξόδου από την ΕΡΤ. Είναι δυσαρεστημένοι και στη Νέα Δημοκρατία όπως μαθαίνουμε, αν και από εκεί για άλλους λόγους. Και για τον Στέλιο Πέτσα κυκλοφορούν, επίσης, διάφορα.
Μα γιατί; Είναι δύο τέλειες επιλογές...