Καθρέφτη - καθρεφτάκι μου ποια έχει τους περισσότερους followers;

Καθρέφτη - καθρεφτάκι μου ποια έχει τους περισσότερους followers;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Βικτωρία Ταγκούλη, με αφορμή τις παραστάσεις της Θέατρο 14, μοιράζεται τις σκέψεις της με τους αναγνώστες του Loaded.gr.

05 Φεβρουαρίου 2020

«Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο όμορφη απ’ όλες; Ποια την έχει μεγαλύτερη… την αυτοπεποίθηση; Ποια είναι η πιο influencer, ποια έχει τους περισσότερους followers»;

To «V for Victoria», είναι μία αντιθεατρική -ανατρεπτική μουσική παράσταση, στην οποία μου δίνεται η ευκαιρία να ξανασυστηθώ στο κοινό μέσα από μια χιουμοριστική αλλά και τρυφερή ματιά στα πράγματα.

Μαζί με την Αστερόπη Λαζαρίδου στα κείμενα, τον Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο και την μουσική επιμέλεια και τον Γιώργο Σαχίνη στη σκηνοθεσία, θελήσαμε να φτιάξουμε μια παράσταση στην οποία λέω ό,τι ακριβώς πιστεύω, βγάζω το δικό μου αστεία τραγικό και τραγικά αστείο μανιφέστο για τη ζωή, τον έρωτα τις κοινωνικές συμβάσεις.

Με αυτή την παράσταση θέλω να γιορτάσω τραγουδώντας, γελώντας, δακρύζοντας και παίζοντας. Τραγούδια όπως το Daddy’s song της Beyonce, το Wythering Heights της Kate Bush παίρνουν μια άλλη διάσταση.

Η παράσταση παρουσιάστηκε αρχικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τώρα ανεβαίνει στο Θέατρο 14 για όλες τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου.

«Τι είναι ευτυχία; Ευτυχία είναι δύο μπάλες παγωτό μέσα στον χειμώνα, μια βόλτα στον ήλιο, ένα χάδι μέσα σε έναν κόσμο που σπρώχνεται και στριμώχνεται στα βαγόνια του Μετρό…»

________________________

Το loaded.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Βικτωρίας Ταγκούλη στο Θέατρο 14 την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη Βικτωρία.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail.

Περισσότερα για το live ΕΔΩ