7 + 1 βραδιές του Release Athens

7 + 1 βραδιές του Release Athens
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Loaded.gr, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει το έως τώρα line up του φετινού Release για να κάνετε τον προγραμματισμό σας…

11 Φεβρουαρίου 2020

Ιδού λοιπόν τι έχουμε μέχρι στιγμής:

12 Ιουνίου: Bauhaus - πλατεία Νερού

Οι σκοτεινοί θρύλοι Bauhaus  την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, σε ένα από τα ελάχιστα shows που θα πραγματοποιήσουν στην Ευρώπη μετά την επανασύνδεσή τους, η οποία περιλαμβάνει και τα τέσσερα αυθεντικά μέλη.

Οι Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J, ξαναφέρνουν στη ζωή μία μπάντα-σύμβολο για το Gothic Rock (και όχι μόνο), ανοίγοντας το Release Athens με μία εμφάνιση που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια.

ΕΔΩ

13 Ιουνίου: Μercyful Fate - πλατεία Νερού

Πρωτοπόροι του αγνού και αληθινού metal, επιδραστικοί  όσο ελάχιστοι σύγχρονοί τους, με τον μοναδικό King Diamond σε πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφουν μετά από δεκαετίες απουσίας, κάνοντάς μας την τιμή να επιλέξουν το Release Athens ως έναν από τους λιγοστούς σταθμούς του το πολυαναμενόμενου reunion tour τους.

ΕΔΩ

19 Ιουνίου: Parov Stelar, Gramatik - πλατεία Νερού

Ο  αγαπημένος Parov Stelar σε μια βραδιά εθιστικού electro swing. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η Πλατεία Νερού θα χορέψει από άκρη σε άκρη με τις επιτυχίες του πιο διάσημου Αυστριακού καλλιτέχνη και της καταπληκτικής μπάντας του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μαζί του, άλλο ένα σπουδαίο όνομα! Ο “μάγος” της κονσόλας, Gramatik, έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να μας… επιτεθεί με έναν πελώριο ήχο από funky, hip-hop, electro και dubstep ρυθμούς.

ΕΔΩ

 

20 Ιουνίου: Massive Attack - πλατεία Νερού

Μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπημένες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί το πιο εντυπωσιακό show τους έως τώρα.

Αμφισβητώντας κάθε γνωστή pop φόρμα και κλισέ, οι Massive Attack δημιούργησαν έναν δικό τους ήχο που δεν μπορούσε να μπει σε καμία κατηγορία. Κάπως έτσι γεννήθηκε ο όρος του Trip Hop, με σκοπό να περιγράψει αυτόν τον συνδυασμό ηλεκτρονικών ήχων, πειραματισμών, hip hop, samples, επιρροών από τη dub / reggae / soul, ακόμα και από το post-punk.

ΕΔΩ

27 Ιουνίου: Martin Garrix, Νicky Romero, Vini Vici- πλατεία Νερού

Το Release Athens φέρνει την απόλυτη γιορτή της ηλεκτρονικής dance μουσικής για το 2020, με ένα καταπληκτικό line–up πλαισιωμένο από μία εντυπωσιακή παραγωγή, σε ένα πραγματικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Martin Garrix, Nicky Romero και Vini Vici στις 27 Ιουνίου στην πλατεία Νερού.

ΕΔΩ

17 Ιουλίου: Judas Priest - Tae Kwon Do

Οι κορυφαίοι Judas Priest θα μετατρέψουν το Κλειστό Φαλήρου σε… παράδεισο του headbanging, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια ζωής μιας μπάντας που καθόρισε όσο λίγες τον σκληρό ήχο. Ελάχιστα είναι τα ονόματα του heavy metal που “πάτησαν” σε κορυφές όπως αυτές των Judas Priest.

ΕΔΩ

22 Ιουλίου: Sabaton, Amon Amarth, Testament - Ανοιχτός χώρος ΟΑΚΑ

Epic και thrash metal σε μια μέρα για αγνούς metalheads. Μία απόλυτη heavy metal ημέρα, με τους τρομερούς Sabaton, τους θηριώδεις Amon Amarth και τους θρυλικούς Testament να έρχονται όλοι μαζί στο Release Athens 2020.

ΕΔΩ

24 Ιουλίου: Slipknot - Ανοιχτός χώρος ΟΑΚΑ

Στις 24 Ιουλίου, θα ζήσουμε μια από τις μεγαλύτερες συναυλιακές στιγμές. Τραγούδια όπως τα “Surfacing”, “Duality”, “Wait and Bleed”, “Unsainted”, “Disaster piece”, “Before I Forget”, “Psychosocial” απλά σου υπενθυμίζουν τον λόγο που είναι αδύνατον να χάσεις τους Slipknot.

ΕΔΩ