Media News εν τάχει (19/02)

Media News εν τάχει (19/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι ο παρουσιαστής του νέου «Big Brother».

19 Φεβρουαρίου 2020

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην μέλος των «Globetrotters» του Star υπέγραψε σήμερα με τον ΣΚΑΪ για τα live shows του ριάλιτι, που θα προβάλλει το κανάλι το προσεχές διάστημα. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα η σύζυγός του, Αντελίνα Βαρθακούρη, εντάχθηκε στο δυναμικό του ψυχαγωγικού τομέα του Alpha, χωρίς όμως να ανακοινωθεί το project στο οποίο θα συμμετάσχει.

-------------------------

Ο Χάρης Ρώμας θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω». Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 23.45 ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, που φέτος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με την επαναφορά του «Καφέ της Χαράς», θα δώσει μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την κάμερα του ΑΝΤ1.

-------------------------

Το «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές» έρχεται στο Star την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 23.20. Η αστυνομική σειρά, παραγωγής της Cosmote TV, βασίζεται στην πολυβραβευμένη ταινία «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, που προβλήθηκε το 2016.

-------------------------

Αφιέρωμα στην Άρντα Μαντικιάν, το ρεμπέτικο τραγούδι και το καρναβάλι της Κωνσταντινούπολης από την εκπομπή «Σταθμός Μέγαρο» της ΕΡΤ2, την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί. Αφορμή είναι οι σχετικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής, με τον Χρίστο Παπαγεωργίου να μιλά με τους συντελεστές τους.