We are the road crew

We are the road crew
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή σε μια περιοδεία των National;

23 Φεβρουαρίου 2020

Μάθετε όλα τα μυστικά τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Άστορ, όπου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «The National: mistaken for strangers».

Αυτό το ροκ ντοκιμαντέρ, φωτίζει τα παρασκήνια στη μεγαλύτερη τουρνέ της indie–rock μπάντας από την Αμερική, The National, μέσα από την προσωπική ματιά του Tom Berninger, του μικρού αδελφού του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Matt. Κάνοντας την καλή-πράξη-της-ημέρας, ο Matt προσλαμβάνει τον αδελφό του ως βοηθό παραγωγής για την περιοδεία.

Ο Tom, από την άλλη, κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά του. Κυρίως, όμως, τραβάει πλάνα συνεχώς με την κάμερά του, με αποτέλεσμα να φτάνει στα όριά τους τον αδελφό του, την μπάντα, την τουρνέ. Το αποτέλεσμα; Μια μεγαλοπρεπής απόλυση και ένα από τα πιο διασκεδαστικά, τρυφερά και συγκινητικά ντοκιμαντέρ για την ιστορική άνοδο των National και τις αδελφικές σχέσεις.

 

 

Η Cinematek, σε συνεργασία µε το Jameson Irish Whiskey, διοργανώνoυν και παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη σειρά µουσικών ντοκιµαντέρ Jameson Music Screenings. Από τον Δεκέµβριο έως τον Απρίλιο, πέντε εµβληµατικές ταινίες γεµάτες µουσική, µία Δευτέρα τον µήνα. Το "Mistaken for Strangers", είναι το τρίτο ντοκιμαντέρ.

Mistaken for Strangers, του Τομ Μπέρνινγκερ.

[2013 / 75 λ. Με τους: Tom Berninger, Matt Berninger, Bryce Dessner, Aaron Dessner, Bryan Devendorf, Scott Devendorf]

Ώρα: 21:00