Hives και Nothing But Thieves μαζί με τους Red Hot Chili Peppers

Hives και Nothing But Thieves μαζί με τους Red Hot Chili Peppers
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο γκρουπ που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

24 Φεβρουαρίου 2020

Δύο ακόμα ονόματα προστέθηκαν στο line-up της πρώτης ημέρας του EJEKT Festival 2020: οι The Hives και οι Nothing But Thieves θα βρεθούν στο Markopoulo Park την Παρασκευή 5 Ιουνίου, για να παίξουν πριν από τους Red Hot Chili Peppers

Οι Σουηδοί The Hives είναι το κατεξοχήν live συγκρότημα, με μεγάλα hits (“Hate To Say I Told You So”, “Walk Idiot Walk”, “Tick Tick Boom”, “Go Right Ahead”) που το περιοδικό Spin του ανέδειξε ως 8η καλύτερη live μπάντα στον κόσμο.

Οι Nothing But Thieves είναι ένα από τα καλύτερα “χαρτιά” της νέας φουρνιάς της Βρετανικής ροκ μουσικής. Χάρη σε τραγούδια όπως τα “Amsterdam”, “Trip Switch”, “Sorry”, “If I Get High”, “You Know Me Too Well” που συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια views και streams, οι δύο δίσκοι τους έχουν βρεθεί στο Top10 των UK charts με τον πιο πρόσφατο (Broken Machine) να φθάνει στο νούμερο 2 το 2017!

Το EJEKT Festival 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Markopoulo Park (Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα) με δωρεάν parking 5.000 θέσεων. Θα υπάρξει οργανωμένη μεταφορά από και προς το Markopoulo Park με λεωφορεία των ΚΤΕΛ Αττικής, τα οποία θα αναχωρούν από το Πεδίον του Άρεως την ημέρα της συναυλίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα εισιτήρια ΕΔΩ