Ο θρυλικός dj / παραγωγός DJ Vadim, στην Αθήνα

Ο θρυλικός dj / παραγωγός DJ Vadim, στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Τρίτη 24 Μαρτίου στο Crust Basement με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

24 Φεβρουαρίου 2020

Ο dj / παραγωγός των Ninja Tune και Soulbeat Records DJ Vadim, επιστρέφει στην Αθήνα με 2 καινούρια άλμπουμ, Likkle Μore & Flashback [Electric Drop], που κυκλοφόρησαν μέσα στους τελευταίους 6 μήνες και τα παρουσιάζει στο Crust, σ’ ένα θεματικό basement party με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων [100] για τους απόλυτους fans του!

Έρχεται με άγριες διαθέσεις και υποσχόμενος να πράξει με απόλυτη επιτυχία ό, τι κάνει τα τελευταία 20 χρόνια, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δηλαδή να ‘’κουνήσει’’ όσους βρεθούν στο dancefloor με τον ολόφρεσκο και ιδιαίτερο ήχο του που θα μας χαρίσει φρέσκους και μοναδικούς hip hop, soul, reggae, dancehall, jungle ήχους! Το Likkle Μore [2019] περιλαμβάνει απίθανα φουτουριστικά feel good vibes ενώ το Flashback [Electric Drop] (2019) αποτελεί μια αστικού τύπου ματιά σε μερικά από τα μεγαλύτερα tracks των Fat Freddy’s Drop, βγαλμένα με μια πολύ πιο ηλεκτρική χροιά, με τα flow – heavy tunes όπως “Cays Cray” and “Wandering Eye” να ξεχωρίζουν. Μαζί του ο Blend Mishkin και ο Mister Kentro, μέλος των Supersan.

Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσει κάποιος έναν δεδομένο ορισμό για τη μουσική του, μιας και ο Vadim δεν ακολουθεί κάποιον κανόνα, ο ήχος του είναι ένα κράμα που συνδυάζει Hip Hop/ Trip Hop/ Soul/ Funk/ Grime/ Reggae/ Dub/ Bass και έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους [Ninja Tune, Jazz Fudge, Worldsound, BBE] με βάση αυτές τις επιρροές, προσφέροντας μας σημαντικά κομμάτια όπως “The Terrorist”, “Black is the Night”, “Bluebird”, “Soldier”, “Got to Rock” και πάρα πολλά ακόμα. Φυσικά δεν λείπουν και οι συνεργασίες, με σπουδαίους μουσικούς, τραγουδιστές και συγκροτήματα όπως οι DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Fat Freddy’s Drop, Super Furry Animals, Paul Weller, The Bug, The Isolationist κ.α.

Ο DJ Vadim έχει αποκτήσει το σεβασμό που του αξίζει, ως καινοτόμος σε πολλά επίπεδα κατά την διάρκεια της καριέρας του, ενώ αποτελεί έναν απ’ τους κορυφαίους ανεξάρτητους παραγωγούς στον κόσμο. «Ένας βετεράνος με παρουσία στη DJ κοινότητα, καθώς και ένας από τους παραγωγούς που συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες, ο Vadim δε μένει ποτέ από ιδέες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το URB Magazine. To 1994 ίδρυσε το δικό του ανεξάρτητο label, Jazz Fudge, και υπέγραψε στη σπουδαία Ninja Tune την επόμενη χρονιά. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του που μετράει 20 χρόνια και συναυλίες σε πάνω από 68 χώρες και 2500 gigs, ενώ έχει μοιραστεί την σκηνή με καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες.

Οι πόρτες ανοίγουν: 23:00