Πού χάθηκε η αξιολόγηση που την έκαναν σημαία τους;

Πού χάθηκε η αξιολόγηση που την έκαναν σημαία τους;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η τηλεθέαση των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ χτυπάει πολικές θερμοκρασίες...

26 Φεβρουαρίου 2020

Δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά οι ειδησεογραφικές εκπομπές της ΕΡΤ. Μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, τα πάνε χάλια. Από επιτυχία σε επιτυχία το δίδυμο Ζούλα - Γαμπρίτσου, σε οποιοδήποτε ιδιωτική επιχείρηση βρίσκονταν θα υπήρχε πρόβλημα με την αποδοτικότητά τους. Ας δούμε, λοιπόν, πώς τα πήγαν οι εκπομπές της Δευτέρας.

* Το πρωινό «Από τις έξι..» με τους συμπαθείς κατά τ άλλα Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά έκανε 4,8% στο δυναμικό κοινό και 8% στο σύνολο. Τελευταία εκπομπή στην κατηγορία της.

* Το «Επικοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη έκανε 3,9% στο δυναμικό κοινό και 5,7% στο σύνολο. Προτελευταία στο σύνολο, τελευταία στο δυναμικό.

* Το «Συνδέσεις» με τους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, το μεσημέρι, έκανε 2,3% και 4,4%.

* Το κεντρικό δελτίο με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου πέτυχε (πέτυχε; τρόπος του λέγειν...) 3,4% στο δυναμικό και 4,7% στο σύνολο. Δεν χρειάζεται να σας πούμε σε ποια θέση βρέθηκε.

* Τελευταίο και καλύτερο το αγαπημένο «10» με την Ολγα Τρέμη, που πέτυχε (τα είπαμε...) 1,5% και 2,4% αντίστοιχα. Τρέμει το BBC... 

Αλήθεια, πού χάθηκαν όλοι αυτοί οι άριστοι που μιλούσαν για αξιολόγηση στο δημόσιο; Πού είναι ο Ηλίας Κανέλλης που διαπρέπει στην εκπομπή της Τρέμη; Σε ποιο ιδιωτικό κανάλι θα συνεχιζόταν μία πανάκριβη εκπομπή που κάνει 1% τηλεθέαση;