Το αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει μέσα από το ert.gr την συνέντευξη του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή «Ημερολόγια» της Λένας Αρώνη, από το 2007.
-------------------------
Δύο εφ' όλης της ύλης συνεντεύξεις του Κώστα Βουτσά θα μεταδόσει σε επανάληψη η ΕΡΤ3. Απόψε στις 20.00 θα προβληθεί η τελευταία που έδωσε στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» του Χάρη Αρβανιτίδη το 2017. Και αύριο, την ίδια ώρα, θα προβληθεί η συνέντευξη που είχε δώσει το 2007 και στην εκπομπή «Εκ του Πλησίον» του Κώστα Μπλιάτκα.
-------------------------
Ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σήμερα στις 16.00 την σειρά «Μπαμπάς και Φιλαράκος» (1991), στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Βουτσάς.
-------------------------
Ο Alpha θα μεταδόσει σήμερα δύο από τις δημοφιλέστερες κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Κώστας Βουτσάς. Στις 15.30 το «Τέντυ Μπόι Αγάπη Μου» (1965) και στις 23.00 το «Γαμπρός απ' το Λονδίνο» (1967).
-------------------------
Η ΕΡΤ1 αρχικά θα μεταδόσει σε επανάληψη, σήμερα στις 17.00, το αφιέρωμα της «Μηχανής του Χρόνου» στον Κώστα Βουτσά με τίτλο «Κώστας Βουτσάς, η άγνωστη ιστορία», ενώ δύο ώρες και 10 λεπτά αργότερα, θα ακολουθήσει η ταινία «Ένας Άφραγκος Ωνάσης» (1969). Η ΕΡΤ2 θα προβάλλει απόψε στις 21.50 την ταινία μικρού μήκους «Αμπάριζα για Απόδραση» (2011), σε παραγωγή της ΕΡΤ, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά.
