Ο Βασίλης είναι εδώ για να πιστέψουμε ξανά στα όνειρά μας

Ο Βασίλης είναι εδώ για να πιστέψουμε ξανά στα όνειρά μας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμα και σε αυτά που είχαμε «φορτώσει» με μεγάλες προσδοκίες.

28 Φεβρουαρίου 2020

Της Αφροδίτης Παπακαλού

«Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!»

Η Σοφία και ο Μιχάλης γνωρίστηκαν σε μια συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Είναι νέοι και κάνουν όνειρα. Λίγα χρόνια μετά, ο Μιχάλης σταμάτησε να ονειρεύεται. Η Σοφία, καλείται να τον τραβήξει στην επιφάνεια και να του θυμίσει από πού ξεκίνησαν και όσα ονειρεύτηκαν από κοινού.

Στην «Κοινή Ησυχία», το όνειρο αρχίζει να κάνει ξανά φασαρία. Για λίγο πιστεύεις ότι η παράσταση έχει γραφτεί για εσένα. Α, και για τη γενιά σου. Που έχει σταματήσει να κάνει όνειρα και σχέδια. Και όταν βλέπει μια αχτίδα φωτός και φορτώνεται ελπίδες, ξανά απογοήτευση.

Η παράσταση που έστησαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Οδυσσέας Ιωάννου (συναντιούνται πάλι επί σκηνής) και η Ελένη Ράντου με συνοδοιπόρους τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Μιχάλη Τιτόπουλο, αναζητά τα χαμένα μας όνειρα. Ακόμα και σε αυτά που είχαμε «φορτώσει» με μεγάλες προσδοκίες. Για έναν καλύτερο κόσμο.

Κάπου εκεί μπλέκονται και τα τραγούδια. Του Βασίλη -πόσο του ταιριάζουν και οι μικροί χώροι-, αλλά και άλλα "πολύτιμα" από την ελληνική δισκογραφία.

Να δείτε την «Κοινή Ησυχία». Ακόμα και αν δεν ονειρευέστε, θα διαπιστώσετε πως πάντα θα το κάνει κάποιος άλλος για εσάς.