Roots, Bloody Roots

Roots, Bloody Roots
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Sepultura στο Release την Παρασκευή 24 Ιουλίου

06 Μαρτίου 2020

Τo Release Athens υποδέχεται τους Sepultura την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στο πλευρό των Slipknot. Oι Βραζιλιάνοι θρύλοι του metal θα εξαπολύσουν τον πανίσχυρο και τόσο αναγνωρίσιμο ήχο τους, προς κάθε κατεύθυνση και χωρίς σταματημό!

Με περισσότερα από 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως είναι, με διαφορά, η πιο επιτυχημένη metal μπάντα στην πατρίδα τους. Μνημειώδη albums όπως τα "Beneath the Remains" (1989), "Arise" (1991), "Chaos A.D." (1993), "Roots" (1996), δεν έχουν χάσει ίχνος από την μεγαλοπρεπή σφροδότητά τους μέχρι σήμερα και αποτελούν σημεία αναφοράς και βασική επιρροή για αμέτρητες νέες μπάντες!

Η νέα δουλειά τους, “Quadra” (2020), αποδεικνύει ξανά τη δυναμική και την ποιότητά τους, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν με το φοβερό "Machine Messiah" (2017). Με τους «παλιούς» Andreas Kisser (κιθάρα, φωνητικά) και Paulo Xisto Pinto Jr. (μπάσο) ως κινητήρια δύναμη, παρέα με τη… δύναμη της φύσης που ονομάζεται Derrick Leon Green (φωνή) και τον «τσιμεντένιο» Eloy Casagrande (drums), οι Sepultura βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, σαρώνοντας με τις ζωντανές εμφανίσεις τους τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο.