Media News εν τάχει (09/03)

Media News εν τάχει (09/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές από την Τετάρτη στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του Mega.

09 Μαρτίου 2020

Ουσιαστικά «κόβονται» όλες οι δραματικές σειρές που προβάλλονταν εκείνες τις ώρες, και τη θέση τους παίρνουν (κι άλλες) κωμικές, από την ταινιοθήκη του «μεγάλου καναλιού». Στην θέση της «Βέρας στο Δεξί» στις 11.50 παίρνει το «Ντόλτσε Βίτα», και αντί του «Μια Στιγμή, Δύο Ζωές» στις 15.20 θα προβάλλεται το «Singles».

-------------------------

Οδοιπορικό στα παράτυπα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα από τις «360°», την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Στην κάμερα του Alpha και την Σοφία Παπαϊωάννου μιλούν μουσουλμάνοι πιστοί, οι οποίοι έχουν ως χώρους λατρείας υπόγεια, γκαράζ, αποθήκες και ταράτσες, περιμένοντας να ανοίξει το πρώτο επίσημο ισλαμικό τέμενος στην ελληνική πρωτεύουσα.

-------------------------

Λίγες εβδομάδες αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, η Αντελίνα Βαρθακούρη «πιάνει δουλειά»... χτυπώντας κουδούνια σπιτιών και μπαίνοντας μέσα σε αυτά, για ένα «real life game show» με τους ενοίκους τους. Το πρώτο τρέιλερ του «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» έχει ήδη ανέβει, με την παρουσιάστρια αλα Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ένστικτο» (χωρίς τις «αποκαλύψεις»):

-------------------------

Με τρεις ηθοποιούς και έναν «Master Chef» υποδέχεται τη νέα εβδομάδα το «Σημείο Συνάντησης», του Μιχάλη Προβατά, στην ΕΡΤ1. Απόψε στις 23.15 θα βρεθούν «τετ-α-τετ» η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης -ο τελευταίος θα παίζει την ίδια ώρα και στο Star- και αύριο την ίδια ώρα, η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης.