Στάση αναμονής από το κοινό και τους καλλιτέχνες

Στάση αναμονής από το κοινό και τους καλλιτέχνες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Μαρίνα Δανέζη, ιδιοκτήτρια του Gagarin, μιλάει στο Loaded.gr, στην έρευνά μας για τις συναυλίες και τον κορωνοϊό.

10 Μαρτίου 2020

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύτηκαν για το επόμενο διάστημα όσες συναυλίες έχουν περισσότερους από 1000 θεατές. Διαβάστε ΕΔΩ.
Αναμενόμενο, επομένως, να έχουν αρχίσει ακυρώσεις. Δείτε ΕΔΩ

«Νομίζω πως είναι λογικό σε μια κατάσταση όπως η σημερινή να υπάρχει μια κάμψη στην κίνηση σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης κόσμου, είτε μιλάμε για συναυλιακό χώρο, είτε για κέντρο διασκέδασης, είτε για χώρους εστίασης, θέατρα, κινηματογράφους κλπ.», λέει η Μαρίνα Δανέζη. «Εμείς από την πλευρά μας ακολουθούμε όλες τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και θα ευθυγραμμιστούμε με κάθε μέτρο που θα λάβει η πολιτεία. Σημασία έχει τώρα να μην κυριαρχήσει ο πανικός αλλά να ακολουθούμε όλοι και όλες με προσοχή τις οδηγίες των αρμόδιων επιστημονικών φορέων».

Είχατε ακυρώσεις;
Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ακυρώσεις.

Άλλαξε η συμπεριφορά του κόσμου στην προπώληση τις τελευταίες ημέρες;
Η προπώληση έχει πέσει αλλά και αυτό εξαρτάται από το κάθε live.

Τι λένε οι καλλιτέχνες;
Συνολικά θα έλεγα πως υπάρχει μάλλον μια στάση αναμονής, τόσο στο κοινό όσο και στους καλλιτέχνες, που περιμένουν, όπως και όλη η κοινωνία, να δουν την εξέλιξη της κατάστασης, ευελπιστώντας να περιοριστούν τα κρούσματα και να τελειώσει γρήγορα αυτή η δυσάρεστη κατάσταση στην οποία όλοι έχουμε μπει.

Υπάρχουν κάποιο κοινό σε κάποιο μουσικό είδος που είναι λιγότερο ή περισσότερο φοβισμένο από άλλα;
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με όρους κοινών. Είναι βέβαια λογικό τα νέα παιδιά να είναι λιγότερο επιφυλακτικά. Σε κάθε περίπτωση είναι σωστό οι ευπαθείς ομάδες να αποφεύγουν τους χώρους μαζικής συγκέντρωσης κόσμου.