Media News εν τάχει (11/03)

Media News εν τάχει (11/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο ακόμα έκτακτες εκπομπές για τον κορωνοϊό από το Mega.

11 Μαρτίου 2020

Μετά τον ΣΚΑΪ και το «μεγάλο κανάλι» ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης για την πανδημία που έχει αφήσει πίσω της χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς σε όλο τον κόσμο. Εκτός από το νέο επεισόδιο των «Mega Papers» με τον Χάρη Καρανίκα, απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα, το Mega θα μεταδώσει και δύο ειδικές εκπομπές για τον κορωνοϊό από τον Νίκο Ευαγγελάτο, την ερχόμενη Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 23.00 και την Τρίτη 17 Μαρτίου την ίδια ώρα.

-------------------------

Την αναστολή για 15 μέρες όλων των δραστηριοτήτων της που προβλέπουν την παρουσία κοινού, ανακοίνωσε η ΕΡΤ. Η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα τα Μουσικά Σύνολα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τα οποία θα σταματήσουν όλες τις δοκιμές των ορχηστρών και της χορωδίας, ενώ θα ακυρώσουν και τις προγραμματισμένες παρουσίες τους σε συναυλιακούς χώρους και τα στούντιο του Ραδιομεγάρου.

-------------------------

«Πανηγυρίζει» ο ΑΝΤ1 για την επισκεψιμότητα του site του, και ειδικότερα για την απήχηση του προγράμματός του. Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο του '19 μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο το antenna.gr είχε 143 εκατομμύρια προβολές σελίδας και κατά μέσο όρο 28 εκατομμύρια ανά μήνα, καταγράφοντας αύξηση κατά 70,8% σε σχέση με πέρσι, και πάνω από 1.752.000 μοναδικούς επισκέπτες. Στο ΑΝΤ1 Web TV οι επισκέπτες παρακολούθησαν πάνω από 60 εκατομμύρια βίντεο, περισσότερα από 12 εκατομμύρια τον μήνα. Στο Top 5 των προγραμμάτων ήταν (φυσικά) οι «Άγριες Μέλισσες» με πάνω από 26 εκατομμύρια προβολές, η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», το «Καφέ της Χαράς», το «Πέτα τη Φριτέζα» και το «Μην Ψαρώνεις».