Κανονικά θα διεξαχθεί τον Ιούλιο το EXIT Festival

Κανονικά θα διεξαχθεί τον Ιούλιο το EXIT Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι σε σχετική ανακοίνωση

19 Μαρτίου 2020

20 χρόνια συμπληρώνει φέτος το EXIT, που έχει αναδειχτεί δύο φορές ως το καλύτερο φεστιβάλ μεγάλου βεληνεκούς στην Ευρώπη. Το EΧΙΤ, διοργανώνεται στο κολοσσιαίο φρούριο Petrovaradin, ένα κάστρο στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές σημειώνουν ότι "όπως αναμένουν οι ειδικοί η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά πριν από το καλοκαίρι και ανυπομονούμε να συγκεντρωθούμε με ασφάλεια και να γιορτάσουμε τα 20ά γενέθλια του EXIT. Ωστόσο, προτεραιότητά μας τις επόμενες ημέρες είναι να βοηθήσουμε όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη και το φεστιβάλ καλεί εθελοντές από την Σερβία για να υποστηρίξουν ευάλωτες ομάδες".

Το φεστιβάλ ξεπήδησε μέσα από το φοιτητικό κίνημα που προκάλεσε το μεγάλο κύμα διαμαρτυρίας που έριξε το καταπιεστικό καθεστώς της Σερβίας ενώ κάθε χρόνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών συγκεντρώνοντας μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα της dance, εναλλακτικής και rock σκηνής.

Θεωρείται πόλος έλξης για μουσικόφιλους από όλες τις βαλκανικές χώρες, μία σειρήνα που ενώνει τους λαούς και έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως The Prodigy, Arctic Monkeys, Madonna, The Killers, Sex Pistols, Guns’n’Roses, Arcade Fire, Beastie Boys, David Guetta, Carl Cox, Nina Kraviz, Patti Smith, Motorhead, LCD Soundsystem, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Wu-Tang Clan, Andy C, DJ Shadow και πολλούς ακόμη στο πέρασμα δύο δεκαετιών (2000-2020).

Το EXIT έχουν επισκεφτεί 2.5 εκατομμύρια θεατές από 60 διαφορετικές χώρες

Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου

Εισιτήρια ΕΔΩ