Στις 20 Ιουλίου τελικά ο Jack Savoretti στην Αθήνα

Στις 20 Ιουλίου τελικά ο Jack Savoretti στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα εμφανιστεί στην Τεχνόπολη. Opening Act: Gizmo Varillas

20 Μαρτίου 2020

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού μπορεί να μην ήρθε τον Μάρτιο λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, η διοργανώτρια εταιρεία, ύστερα από συνεννόηση μαζί του, μας ενημέρωσε πως η νέα ημερομηνία για τη συναυλία του JACK SAVORETTI στην Αθήνα είναι η Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Νέος χώρος, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Αναμφισβήτητα, το 2019 ήταν η χρονιά του Jack Savoretti! Με αμέτρητα shows σε όλο τον κόσμο, ένα θρυλικό sold out στο Wembley Arena και μια νέα φθινοπωρινή sold-out περιοδεία σε όλη τη Βρετανία. Με συνεργασίες όπως αυτή με την Kylie Minogue, τον Mika και τους Sigma και το άλμπουμ του “Singing to Strangers” να φτάνει στο #1 των UK Charts και να είναι ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς.

Τα singles "What More can I Do?", “Candlelight”, “Love Is On The Line”, “Youth & Love” που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Τα εισιτήριά που έχουν ήδη αγοραστεί (είτε καθήμενων, είτε ορθίων), ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και δεν χρειάζεται να γίνει καμία απολύτως αλλαγή.

Σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας θέλουν κάποιοι να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020:

e-mail: [email protected] // τηλέφωνο: 2112131192