Μια νέα πλατφόρμα στηρίζει οικονομικά καλλιτέχνες

Μια νέα πλατφόρμα στηρίζει οικονομικά καλλιτέχνες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Που αυτήν την περίοδο είναι άνεργοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

20 Μαρτίου 2020

Και να που σε τέτοιες δύσκολες ημέρες ορισμένοι άνθρωποι παίρνουν μια σημαντική πρωτοβουλία.

Homemade Concerts ή αλλιώς συναυλίες φτιαγμένες στο σπίτι. Αυτή είναι η ονομασία της νέας πλατφόρμας μουσικής συνομιλίας με μουσικούς από όλο τον κόσμο που δημιουργείται από τη BeWith και τους διοργανωτές των συναυλιών Sofar Sounds Athens.

Όσοι μουσικοί επιθυμούν θα μπορούν να φτιάχνουν τα δικά τους video τα οποία θα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα στο YouTube ενώ θα κοινοποιούνται σε Facebook και Instagram.

Στόχος, ο κόσμος που θα παρακολουθεί τις συγκεκριμένες συναυλίες να αγοράζει τα άλμπουμ των μουσικών και θα συμβάλλει στην οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη τόσων καλλιτεχνών που βρίσκονται χωρίς δουλειά αυτόν τον καιρό λόγω της κατάστασης.

Αν σας ενδιαφέρει να είστε μέρος της ιδέας αυτής θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα βίντεο στο σπίτι σας με τα εξής χαρακτηριστικά:

Μία μικρή εισαγωγή γνωριμίας , να αναφέρετε το όνομά σας, πού βρίσκεστε αυτή την στιγμή (χωριό, πόλη, χώρα) κι αν θέλετε να πείτε από πού είστε. *Αν δεν θέλετε να μιλήσετε στο βίντεο, τότε στείλτε τις πληροφορίες αυτές γραπτώς.

Δημιουργήστε ένα βίντεο όπου θα παίζετε κάποιο μουσικό όργανο/ θα τραγουδάτε/ αυτοσχεδιάζετε/ ένα δικό σας αυθεντικό κομμάτι

*αν θέλετε να στείλετε σαν μουσικό σχήμα/ συγκρότημα/σύνολο παρακαλούμε συνεργαστείτε από απόσταση με την βοήθεια της τεχνολογίας και μην βρεθείτε, #μένουμε σπίτι **

Περισσότερες πληροφορίες για εσάς, λίγα λόγια για την καλλιτεχνική σας πορεία, (2-3 προτάσεις)

Λινκ για να μπορέσουν οι θεατές να σας ακολουθήσουν και να αγοράσουν την μουσική σας

Όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν e-mail στο [email protected] με θέμα: Be With - Homemade Concerts Video.

Τα video θα μπορούν να τα στείλουν μέσω (WeTransfer via WeTransfer)

Τα μουσικά βίντεο θα ανεβαίνουν μαζί με τα λινκ των μουσικών στο YouTube και στα social media που δημιουργηθήκαν ειδικά για αυτές τις συναυλίες φτιαγμένες στο σπίτι.

**Παρακαλούμε να θυμάστε ότι το βίντεο θα δείχνει ένα μέρος του σπιτιού σας οπότε μην δείξετε κάτι που θα αποκαλύψει την διεύθυνσή σας ! #Μένουμε σπίτι και είμαστε ασφαλείς! **

Οι δημιουργοί της πλατφόρμας στέλνουν το δικό τους μήνυμα:

«Ελπίζουμε οι συναυλίες αυτές να είναι ένας ακόμα τρόπος να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να νιώσουμε πιο κοντά παρά την απόσταση που πρέπει να κρατάμε»

www.facebook.com/homemadeconcerts

www.instagram.com/homemadeconcerts