Αλέξη Παπαχελά, σε περιμένουμε

Αλέξη Παπαχελά, σε περιμένουμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο συντάκτης της «Καθημερινής» Αθανάσιος Ελλις, γράφει για την απουσία του διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά ο οποίος, ως γνωστόν, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

25 Μαρτίου 2020

«Κάποια στιγμή είχαμε κρούσμα και στην Καθημερινή. Στην ιστοσελίδα. Η άγνωστη απειλή μάς χτύπησε την πόρτα. Η ανησυχία αυξήθηκε», γράφει (ΕΔΩ).

Και συνεχίζει: «Η ιδιοκτησία πρόσφερε τη δυνατότητα εξετάσεων και οι περισσότεροι την αξιοποίησαν. Η συντριπτική πλειονότητα, σχεδόν όλοι, ήταν αρνητικοί. Ο διευθυντής, Αλέξης Παπαχελάς, διαγνώσθηκε με τον ιό. Είχε ήδη σχεδιασθεί η εξ αποστάσεως λειτουργία της εφημερίδας. Είχαν γίνει οι προετοιμασίες. Τηρουμένων των αναλογιών, όλα λειτούργησαν σωστά. Η εφημερίδα, στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της, εκδίδεται αποτελεσματικά και με επιτυχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Τα φύλλα τυπώνονται και διανέμονται. Η ιστοσελίδα σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις, όπως και η αγγλόφωνη, πηγή ενημέρωσης όχι μόνο των ξένων που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά και πολλών χιλιάδων από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για τη χώρα».

Σημειώνει ωστόσο πως η απουσία του Αλέξη Παπαχελά είναι εμφανής. «Το μόνο που λείπει από τον παραγωγικό ιστό της εφημερίδας είναι ο διευθυντής. Πριν από λίγες ημέρες ευχαριστούσε τα στελέχη γιατί "τα έδωσαν όλα", τους συνιστούσε ψυχραιμία και τους ζητούσε να σκεφθούν "τι άλλο χρειάζεται για να βγαίνει η εφημερίδα, πρακτικά". Η απάντηση είναι: τίποτα. Εκτός από τον διευθυντή της».

Ευχές από όλους για γρήγορη ανάρρωση.