Συνεχίζεται η καταιγίδα ακυρώσεων φεστιβάλ

Συνεχίζεται η καταιγίδα ακυρώσεων φεστιβάλ
Ακολουθήστε μας στο Google news

All points East και Download ανακοίνωσαν ότι δε θα διεξαχθούν

27 Μαρτίου 2020

Μετά τις αναβολές περιοδειών μεγάλων καλλιτεχνών, αλλά και σημαντικών φεστιβάλ όπως αυτά του Glastonbury, του SXSW, και του Isle Of Wight Festival ακόμα μια υψηλού προφίλ διοργάνωση το φεστιβάλ All Points East έπεσε θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το φεστιβάλ που θα διεξαγόταν στο πάρκο Βικτώρια του Ανατολικού Λονδίνου με καλεσμένους από Massive Attack, Kraftwerk και The Kooks μέχρι  Bombay Bicycle Club και Tame Impala, ανακοίνωσε ότι  λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, ενώ για όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια τους καλεί να αναμένουν ενημέρωση από τον πωλητή τους.

Επίσης, άλλο ένα μεγάλο φεστιβάλ το Download που θα διεξαγόταν από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου στο Donington Park, ανακοίνωσε ότι… αναβάλλεται για του χρόνου με τους διοργανωτές να σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν, ωστόσο η διεξαγωγή του είναι ήταν αδύνατη.

Την ίδια ώρα πάντως, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι συμπεριλαμβάνουν και τη μουσική βιομηχανία στο τεραστίων διαστάσεων ποσό που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο για την βοήθεια κλάδων που πλήττονται από την επιδημία.