Media News εν τάχει (27/03)

Media News εν τάχει (27/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα καθημερινή εκπομπή για τον κορωνοϊό στον Alpha.

27 Μαρτίου 2020

Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 16.30 θα μεταδίδεται το «Μένουμε Alpha», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη -που παρουσιάζει και τον «Οδηγό καλής ζωής» στο ίδιο κανάλι, τα Σαββατοκύριακα- και την Εύη Φραγκάκη. Για μια ώρα οι συντελεστές της εκπομπής θα μιλούν με τους νέους «πρωταγωνιστές» της ζωής μας, τις τελευταίες εβδομάδες, και θα προτείνουν ιδέες στους τηλεθεατές για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους στην καραντίνα.

-------------------------

38 ετήσιες συμβάσεις έργου προκήρυξε η διοίκηση του Αθήνα 9.84, λίγες μέρες μετά την έναρξη του νέου προγράμματος του σταθμού. Αυτή τη φορά η αναλογία μεταξύ δημοσιογράφων και μουσικών παραγωγών είναι 24/14, δηλαδή καταργούνται 5 θέσεις από την πρώτη ειδικότητα για να προστεθούν στην δεύτερη, στο πλαίσιο -όπως αναγράφεται στη σχετική απόφαση- της νέας στρατηγικής που ακολουθούν οι νέοι επικεφαλής του Αθήνα 9.84, για την φυσιογνωμία του.

-------------------------

Από την πρωινή στην βραδινή ζώνη οι «Mappes» Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stam Din Dan Done και Ιωάννα Λαϊου. Απόψε, εκτάκτως, οι πρωινοί του Ρυθμού 94.9 θα κάνουν εκπομπή στον ραδιοσταθμό από τα σπίτια τους βγάζοντας γραμμές ακροατών από τις 21.00. Κάτι που έκαναν και τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων ραδιομαραθωνίων, κάθε βράδυ μέχρι τα ξημερώματα.