Μίλτος Πασχαλίδης: Η ζωή δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματάει

Μίλτος Πασχαλίδης: Η ζωή δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματάει
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με τίτλο στη «Χώρα των αθώων».

27 Μαρτίου 2020

Αυτές τις ημέρες που έχουμε μεγάλη ανάγκη για ευχάριστα νέα η κυκλοφορία του νέου δίσκου του Μίλτου Πασχαλίδη με τίτλο στη «Χώρα των αθώων» ήρθε σαν δώρο.

Πριν λίγο καιρό είχαμε ακούσει στο Loaded.gr, το ομώνυμο τραγούδι σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, το οποίο είχε γράψει ο Μάνος Ελευθερίου για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και μελοποίησε ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Το album κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε δύο εκδόσεις, την απλή που περιλαμβάνει το cd και τους στίχους και την limited που συνοδεύεται από πολυσέλιδο βιβλίο, το οποίο περιέχει κείμενα του Μίλτου Πασχαλίδη σχετικά με το ιστορικό της δημιουργίας όλων των τραγουδιών, τους στίχους αλλά και φωτογραφικό υλικό από το στούντιο.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μέσα από το λογαριασμό του στο facebook μοιράστηκε τον προβληματισμό του για το εάν ήταν η κατάλληλη περίοδος να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος. «Ύστερα σκέφτηκα ότι μπορεί προσωρινά να μένουμε σπίτι, αλλά η ζωή δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματάει. Και, ευτυχώς, η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε παρέα έστω κι από απόσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Ο δίσκος «Στην χώρα των αθώων» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να προμηθευτείτε τις δύο εκδόσεις του σε φυσικό προϊόν στα e-shops των συνεργατών αλλά και απευθείας με email στο [email protected] χωρίς έξοδα αποστολής.

Τα τραγούδια είναι διαθέσιμα και στο youtube

Miltos Pantzios Photography