Ευκαιρία να διαβάσουμε το Dazed, τη Vogue, το Another Man

Ευκαιρία να διαβάσουμε το Dazed, τη Vogue, το Another Man
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλά ξένα περιοδικά, λόγω κορωνοϊού, δίνουν δωρεάν, on line, τα καινούργια τους τεύχη, όπως αυτά θα τυπωθούν και θα κυκλοφορήσουν ως έντυπα.

31 Μαρτίου 2020

«British Vogue’s May Issue Will Be Offered Online For Free» γράφει ΕΔΩ η Vogue. «Καλά νέα, λοιπόν, η Condé Nast προσφέρει δωρεάν την ψηφιακή έκδοση του καινούργιου τεύχους του περιοδικού που θα βρίσκεται στα πρακτορεία την Παρασκευή 3 Απριλίου». Θα μας δώσει έναν κώδικα και θα μπορούμε να δούμε δωρεάν το pdf του περιοδικού. Η φωτογραφία παρακάτω (Darren Gerrish) από το site του περιοδικού. 

Οσο για το Another Man, είναι η πρώτη φορά στην 15χρονη ιστορία που θα μας δώσει free ένα ολόκληρο τεύχος, «will be available free as a digital copy».

Αλλά και το Dazed με την Billie Eilish στο εξώφυλλο, δίνει ένα «free digital copy» για το τεύχος Ανοιξης-Καλοκαιριού. «Δίνουμε δώρο αυτό το τεύχος του Dazed ελεύθερα ώστε να είναι διαθέσιμο απ΄ όλους, όπου κι αν βρίσκονται στη Γη», δήλωσε η Isabella Burley, αρχισυντάκτρια του Dazed.
Η δωρεάν digital έκδοση, «for the first time ever!» όπως σημειώνει χαρακτηριστικά και με θαυμαστικό, θα είναι διαθέσιμη στις 9 Απριλίου (ενώ το τεύχος θα κυκλοφορήσει ως «κανονικό» περιοδικό, μία εβδομάδα αργότερα, στις 16 Απριλίου).