Media News εν τάχει (30/03)

Media News εν τάχει (30/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέθανε από τον κορωνοϊό ο Μανώλης Μαλέλης, μεγαλοστέλεχος του Alpha TV και του Alpha 98.9.

30 Μαρτίου 2020

Το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση-συλλυπητήριο μήνυμα, στο οποίο αναφέρει ότι ο 64χρονος είναι ένα από τα θύματα της πανδημίας μετά από βραχύβια νοσηλεία του στο ΑΧΕΠΑ. Ο Μανώλης Μαλέλης ήταν στενός συνεργάτης του πρώην ιδιοκτήτη του ομίλου Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, ήταν μέχρι πρόσφατα στο διοικητικό συμβούλιο του Alpha TV και παρέμεινε μέχρι σήμερα στο αντίστοιχο του Alpha 98.9. Στην μνήμη του, θα κατατεθεί εκ μέρους του καναλιού ποσό στην Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων.

-------------------------

Μαζί με το Alert και το Epsilon, το Kontra και το Βεργίνα TV Θεσσαλονίκης θα κληθούν σε απολογία από το ΕΣΡ, επειδή μετέδωσαν και εκείνα την επίμαχη εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου, στην οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι οι κηραλοιφές «Βυζαντινόν» και «Ανοσοποιητικόν» μειώνουν τον κίνδυνο ασθένειας από τον κορωνοϊό. Για το θέμα σχηματίστηκε φάκελος και τα κανάλια θα δώσουν εξηγήσεις στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στις 12 Μαϊου.

-------------------------

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΑΝΤ1 θα εντάξει στο πρόγραμμά του δύο θρησκευτικές σειρές, την Μεγάλη Εβδομάδα. Η πρώτη θα είναι (φυσικά) ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», η κλασσική παραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι, κάθε βράδυ στις 20.45 από την Μεγάλη Τετάρτη εως το Μεγάλο Σάββατο. Και η δεύτερη θα είναι η «Βίβλος», παραγωγής των Ρομα Ντουάνι και Μάρκ Μπερνέτ από το 2013, κάθε βράδυ στις 23.00 από τη Μεγάλη Τετάρτη μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή.

-------------------------

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον κορωνοϊό, αντί για το «Ενώπιος Ενωπίω», θα παρουσιάσει απόψε στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου. Στις 12 τα μεσάνυχτα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού θα συνομιλήσει με οικονομολόγους, επιχειρηματίες, εμπόρους και εργαζόμενους για τις συνθηκες της κρίσης λόγω της πανδημίας, και την επόμενη μέρα.

-------------------------

Συνεχίζει με καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στο Open. Και τον Μάρτιο η ενημερωτική Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη ήταν πρώτη στο «δυναμικό κοινό», στις ώρες προβολής της, με μέσο όρο 18,1% και διαφορά 4,4 μονάδων (+1,8% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα) από το δεύτερο κανάλι.

-------------------------

Δύο ακόμη ξένες σειρές εντάσσει από απόψε στο πρόγραμμά του το Μακεδονία TV. Ο λόγος για το «The Good Doctor» και το «The Night Shift» που θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 21.00 και 23.00 αντίστοιχα.