Streaming υπηρεσίες για να ακούτε παντού μουσική

Streaming υπηρεσίες για να ακούτε παντού μουσική
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλές οι επιλογές, είτε δωρεάν είτε με συνδρομή

06 Απριλίου 2020

Οι υπηρεσίες streaming μουσικής δεν είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο την περίοδο της καραντίνας ίσως αποδειχθούν πολύτιμες για να περνάμε καλύτερα τις ώρες… της κοινωνικής απομόνωσης.

Το site www.soundguys.com παρουσιάζει μερικές από τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες streaming, για να επιλέξτε ανάλογα με τα γούστα σας και το βαλάντιό σας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι παρακάτω είναι οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming.

Spotify

Διαθέτει τεράστια μουσική βιβλιοθήκη και σου επιτρέπει μέσω ειδικών Playlist να ανακαλύπτεις καινούργια μουσική, ακόμα και στη δωρεάν έκδοσή του. Επίσης, μπορείς να μοιράζεσαι μουσική στα social media ή με φίλους σου.

Amazon music HD

Η υπηρεσία streaming της Amazon είναι επί πληρωμή, δίνει εξαιρετικό fidelity (μπορείτε να στριμάρετε σε FLAC εκδοχή) και διαθέτει βιβλιοθήκη άνω των 50 εκατομμυρίων τραγουδιών.

Youtube Premium

Επίσης επί πληρωμή υπηρεσία streaming με εξίσου τεράστια βιβλιοθήκη, η οποία δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζουμε περιεχόμενο για να το βλέπουμε/ ακούμε ακόμα και όταν είμαστε off line.

Apple Music

Η υπηρεσία streaming της Apple δίνει τη δυνατότητα να ακούμε ζωντανά και δωρεάν ιντερνετικό ραδιόφωνο με πολλές επιλογές στη συνδρομή. Ακόμα με το σύστημα που διαθέτει βρίσκουμε καινούργια μουσική και μπορούμε να ανεβάζουμε τη δική μας μουσική βιβλιοθήκη για να την ακούμε οπουδήποτε.

Tidal

Η συγκεκριμένη υπηρεσία streaming μουσικής υπάρχει από το 2014, μπορούμε να ακούμε μουσική σε εκδοχή Flac, να δημιουργούμε playlist ή να ανακαλύπτουμε καινούργια μουσική. Επίσης, μας επιτρέπει να κατεβάζουμε τραγούδια και διαθέτει εξαιρετικό UI.

Άλλες επιλογές για να στριμάρετε μουσική είναι τα Deezer, Pandora, Qobuz, SoundCloud, Go/ Go+ κάποιες από τις οποίες παρέχουν και δωρεάν έκδοση.

Αναλυτικά η παρουσίαση ΕΔΩ