Το... σαγανάκι που ο Αλέξης Παπαχελάς θα θυμάται σε όλη του τη ζωή

Το... σαγανάκι που ο Αλέξης Παπαχελάς θα θυμάται σε όλη του τη ζωή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Διευθυντής της Καθημερινής, γερός και δυνατός ξανά, βγήκε χθες στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

07 Απριλίου 2020

«Είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό κάτι πάρα πολύ βαρύ. Εγώ θέματα υγείας δεν είχα. Ξαφνικά βρέθηκα να γίνομαι 59 στην εντατική» είπε στη Σία Κοσιώνη, αποκαλύπτοντας πως έμεινε στο νοσοκομείο 10 με 12 μέρες.

«Προσέξτε. Μείνετε σπίτι. Πάρτε το σοβαρά. Δεν αφορά μόνο τους ευάλωτους ή με προβλήματα υγείας. Αφορά όλους μας. Όλοι είμαστε ανοιχτοί σε αυτήν την απειλή» σημείωσε, με αισιοδοξία πλέον. «Είναι ένας πάρα πολύ ύπουλος ιός. Εγώ τον υποτίμησα» πρόσθεσε και εξήγησε πως παρόλο που είχε συμπτώματα δεν το αντιμετώπισε στην αρχή με τη σοβαρότητα που αρμόζει καθώς θύμιζε μια βαριά γρίπη.

Ο Αλέξης Παπαχελάς δεν συνηθίζει να βγάζει στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές όπως είπε, αλλά έδωσε την παραπάνω φωτογραφία που βλέπετε, με μία ηρωίδα νοσηλεύτρια που το όνομά της είναι πολύ εύκολο να το αποστηθίσεις. Από το... σαγανάκι! Τη λένε κ. Σαγανά. Ο Αλέξης Παπαχελάς θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή.