Μελωδίες του Στέφανου Ανδρεάδη απόψε στον υπολογιστή μας

Μελωδίες του Στέφανου Ανδρεάδη απόψε στον υπολογιστή μας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα από την ηχογραφημένη συναυλία του στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicle του ΚΠΙΣΝ

07 Απριλίου 2020

Τον Απρίλιο του 2018, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, "Eternity", οι "Flying Jazz" του κιθαρίστα, συνθέτη και καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, Στέφανου Ανδρεάδη, μας παρέσυραν σε μια βραδιά γεμάτη τζαζ μελωδίες, στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicles του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μαζί με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Γιώργο Κοντραφούρη, στο όργανο Hammond, τον τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και τον Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα (απόφοιτο του τμήματος τζαζ του Ιονίου και παλιό μαθητή του) ο Ανδρεάδης οδηγεί το Flying Jazz γκρουπ σε ηχητικά τοπία που θυμίζουν Μεσόγειο.

Η ηχογραφημένη συναυλία του Stefanos Andreadis Flying Jazz Quartet, στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicles, αρχίζει απόψε στις 20.00 ΕΔΩ

H ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ.

Μουσικές χτισμένες γύρω από τον ηλεκτρικό ήχο του hammond, λυρισμός, εσωτερικότητα, πρωτότυπες ιδέες και φινέτσα με σεβασμό στην παράδοση της τζαζ και ελληνικό γεωγραφικό προσδιορισμό.

Στη συναυλία παρουσιάστηκαν οι συνθέσεις του Στέφανου Ανδρεάδη: Eternity, July,Taylor, Beyond Sense, Innerwind, New Day, Temura, My Ritual