Αυτά είναι τα live streaming που θα δούμε απόψε

Αυτά είναι τα live streaming που θα δούμε απόψε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Radiohead, Rufus Wainwright, Niall Horan, Easy Life και Xoan,περιλαμβάνονται στην καραντίνα της Πέμπτης

09 Απριλίου 2020

Οι Radiohead από απόψε το βράδυ (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος) θα ανεβάζουν on line σημαντικές συναυλίες τους από το αρχείο τους. Η αρχή θα γίνει με το «Live from a Tent», συναυλία που είχαν δώσει τον Οκτώβριο του 2000 στο Δουβλίνο.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες

Μέσα από το site του Royal Albert Hall θα παρακολουθήσουμε στις 20:15 (ώρα Βρετανίας) τη συναυλία του Rufus Wainwright που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2019.

Οι Easy Life στις 17:00 (ώρα Βρετανίας) μας δίνουν ραντεβού στο instagram

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής Niall Horan, θα πραγματοποιήσει ένα live streaming φιλανθρωπικού χαρακτήρα κατά της παιδικής κακοποίησης μέσω του λογαριασμού του στο instagram

Η τρίτη εβδομάδα των Stay Home Sessions μας φέρνει απόψε τους xoan.

“Οι μισοί xoan, ο Αντώνης και ο Γιάννης (τύμπανα και μπάσο), είναι υπεύθυνα άτομα και κάθονται σπίτια τους. Οι άλλοι μισοί τυχαίνει να μένουμε στο ίδιο σπίτι. Αφού είδαμε όλο το νέτφλιξ, ηχογραφήσαμε κάθε βλαμμένη ίδεα, διαβάσαμε κάθε βιβλίο, κάθε τετράδιο απ’το 2008, κάθε συσκευασία σνακ κλπ, ήρθε η πρόταση για Cocooning Session σαν από μηχανής θεός για να νοηματοδοτήσει την καραντινιασμένη ζωή μας.

Έτσι λοιπόν, προσαρμόσαμε κάποια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο μας σε «σπιτικό» περιβάλλον και ανυπομονούμε να τα παίξουμε live στις οθόνες σας. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη τους με την πανδημία. Τα λέμε την Πέμπτη στις 20:30 στο σαλόνι μας".

Μπορείτε να δείτε το live από ΕΔΩ

 

Αν πάλι είστε ακουστικοί τύποι μπορείτε να απολαύσετε την ηχογραφημένη συναυλία των Sugahspank! & The Swing Shoes στις 20:00 από το site του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΕΔΩ οι λεπτομέρειες