Συνωστισμός για τον Panda Bear, 35 άτομα στο YouTube

Συνωστισμός για τον Panda Bear, 35 άτομα στο YouTube
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάποια μουσικά είδη μοιάζουν με «νεκρά» πλέον. Περί indie ο λόγος...

13 Απριλίου 2020

Την Παρασκευή λοιπόν ο πολυδιαφημισμένος Panda Bear, ο καλλιτέχνης για τον οποίον έχουν γραφτεί διθύραμβοι (στην Ελλάδα να δείτε), έκανε streaming από την Όπερα του Σίδνεϊ.

Συνδέθηκα να τον δω κι εγώ και ήμουν ένας από τους 35 σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή ήμασταν ένας στην Ελλάδα, άλλος ένας μάλλον στην Αυστραλία, δύο ταλαίπωροι πιθανότατα στη Νέα Υόρκη και άλλοι τρεις συγγενείς του ίδιου του Panda Bear από το σπίτι του. Σκεφτείτε και να αφαιρούσαμε τους τεχνικούς που το έβλεπαν και θα ήταν και αυτοί τρεις τέσσερις. Το altenative είναι φανερό πως δεν ενδιαφέρει κανέναν. 

Ομως, όμως. Κυριακή βράδυ, χθες, στα γνωστά πλέον Stay Home Sessions της United We Fly έπαιζε ο Στέλιος Τσουκιάς. Ξεκίνησε με 90 άτομα να τον παρακολουθούν και όλο και αυξάνονταν.

Ενώ και την επετειακή συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την ίδια ώρα, την έβλεπαν -ταυτόχρονα- περισσότεροι από 10 χιλιάδες θεατές! 

Να μη μιλήσουμε για το (μικρό και σύντομο βέβαια, αλλά εντάξει) live του Andrea Bocelli από το Μιλάνο, το «Music For Hope - Live From Duomo di Milano» που κάποια στιγμή το παρακολουθούσαν 2.9 εκατομμύρια.

Μόλις 35 άτομα έβλεπαν τον Panda Bear, μάλιστα. Δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση όπως καταλαβαίνετε, τα συμπεράσματα δικά σας.