Τον Οκτώβριο τελικά το ADD Festival

Τον Οκτώβριο τελικά το ADD Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι διοργανωτές έκριναν ότι δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου

13 Απριλίου 2020

Υπομονή μέχρι τις 2 και 3 Οκτωβρίου θα πρέπει να κάνουμε για να απολαύσουμε την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής στο ADD Festival. Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «έπειτα από μαραθώνιες συνεννοήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες και κυρίως με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιζόντουσαν τον Μάιο στο ADD, καταλήξαμε σε ένα βέλτιστο σενάριο, το οποίο εμπεριέχει σχεδόν όλους τους αρχικά ανακοινωμένους καλλιτέχνες, συν κάποιους καινούργιους. Οι μόνες ημερομηνίες που αυτό μπορούσε να συμβεί είναι η Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020». Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ευχόμαστε να είστε ασφαλείς και υγιείς. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για αυτό που βιώνουμε σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Έχουν ήδη γραφτεί πολλά, συνεχίζουν να γράφονται καθημερινά, και θα γραφτούν πολλά περισσότερα στο μέλλον. Ελπίζουμε σε ένα όσο γίνεται αισιόδοξο σενάριο, με περιορισμένες ανθρώπινες απώλειες και άμεση επιστροφή στην νέα εκδοχή της καθημερινότητας που μας περιμένει μετά το πέρασμα αυτής της πανδημίας. Ίσως να είναι όλα διαφορετικά, ίσως να είναι τα πάντα ίδια. Μάλλον θα είναι κάτι ανάμεσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί επανασχεδιασμός σε ατομικό, συλλογικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Από τη μεριά μας, ως ADD παρακολουθούμε τις εξελίξεις πριν φτάσουν στην πρώτη γραμμή στη χώρα μας και εξετάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Φυσικά το ιδανικό για εμάς θα ήταν να πραγματοποιηθεί η 3η έκδοση του ADD κανονικά στις ανακοινωμένες ημερομηνίες, τέλη Μαΐου. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν είναι πλέον εφικτό, οπότε έχουμε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας τον δικό μας επανασχεδιασμό.

Το ADD για εμάς είναι μία γιορτή η οποία κάθε χρόνο θέλουμε συμβολικά να σημάνει την αρχή του καλοκαιριού. Φέτος δεν θα είναι έτσι. Το ADD 2020 θα σημάνει το κλείσιμο του καλοκαιριού, ελπίζοντας ότι αυτό που ζούμε αυτή την περίοδο, θα είναι μία μακρινή ανάμνηση. Ελπίζοντας ότι όροι όπως ‘ασυμπτωματικός’ και ‘υποκείμενα νοσήματα’ δεν θα μπουν ξανά στο καθημερινό μας λεξιλόγιο. Ελπίζοντας ότι η πρακτική του ‘social distancing’ μελλοντικά θα γίνεται μόνο έπειτα από ατομική επιθυμία.

Έπειτα από μαραθώνιες συνεννοήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες και κυρίως με τους καλλιτέχνες που θα εμφανιζόντουσαν τον Μάιο στο ADD, καταλήξαμε σε ένα βέλτιστο σενάριο, το οποίο εμπεριέχει σχεδόν όλους τους αρχικά ανακοινωμένους καλλιτέχνες, συν κάποιους καινούργιους. Οι μόνες ημερομηνίες που αυτό μπορούσε να συμβεί είναι η Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020. Βάλτε το στο ημερολόγιό σας και ελάτε να αποχαιρετήσουμε παρέα το πιο παράξενο καλοκαίρι που θα έχουμε ζήσει ποτέ.

(Το καλό είναι ότι μετά τη λήξη του #ADD20, δεν θα χρειάζεται να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για το επόμενο. Το #ADD21 θα είναι μόλις 8 μήνες μακριά!)

Όλα τα εισιτήρια της προπώλησης μεταφέρονται αυτόματα για τον Οκτώβριο.

Αναλυτικό lineup και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.