72 ώρες μουσικής μας περιμένουν από σήμερα στο PlayOnFest

72 ώρες μουσικής μας περιμένουν από σήμερα στο PlayOnFest
Ακολουθήστε μας στο Google news

Korn, Slipknot, Green Day, Bruno Mars, Coldplay, Ed Sheeran και πολλοί άλλοι στο νέο φεστιβάλ φιλανθρωπικού χαρακτήρα

24 Απριλίου 2020

Αν νομίζαμε ότι το One World: Together At Home της περασμένης εβδομάδας διήρκησε πολύ, ας προετοιμαστούμε για το PlayOnFest που αρχίζει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με περισσότερους από 80 καλλιτέχνες.

Πρόκειται για ένα ακόμη ένα live streaming φεστιβάλ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που ανακοίνωσε η Warner Music Group με 72 ώρες ασταμάτητης μουσικής όπου θα παρακολουθήσουμε παλαιότερες συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, ενώ θα περιλαμβάνεται και αδημοσίευτο υλικό το οποίο σύμφωνα με τους διοργανωτές θα είναι η μοναδική μας ευκαιρία να το δούμε.

Στην Ελλάδα θα συντονιστούμε στις 19:00 σήμερα το απόγευμα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Σημειώσετε ονόματα: The Flaming Lips, Janelle Monáe, Death Cab for Cutie, Brandi Carlile, The War on Drugs, Paramore, Royal Blood, Andra Day, Charli XCX, Cardi B, Bruno Mars, Korn, Slipknot, Green Day ,Coldplay, Weezer, Wiz Khalifa, Rita Ora και πολλοί ακόμα.

Παρουσιαστής θα είναι ο ράπερ και ηθοποιός LL Cool J.

Όλα τα κέρδη από τις δωρεές και τις αγορές προϊόντων(ρούχα, παπούτσια, δίσκοι αφίσες, ακόμα και ουίσκι με logo των Slipknot βρήκαμε), θα διατεθούν στον Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και συγκεκριμένα στο «COVID-19 Solidarity Response Fund».