Ακυρώθηκε το Ejekt Festival - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Ακυρώθηκε το Ejekt Festival - Τι θα γίνει με τα εισιτήρια
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω», λένε οι διοργανωτές για το φεστιβάλ που δεν θα διεξαχθεί μετά από 16 χρόνια.

27 Απριλίου 2020

Πρόκειται για την πρώτη ανακοίνωση ματαίωσης φεστιβάλ στην Ελλάδα μετά και το Summer Nostos Festival. Οι διοργανωτές όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και εξέταζαν όλες τις πιθανές επιλογές. «Είναι πια ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Σχετικά με τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις μετά από συνεννόηση με τους πωλητές εισιτηρίων.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία τις δύο βραδιές του φετινού φεστιβάλ. Στις 5 Ιουνίου στο Markopoulo Park το Ejekt θα υποδεχόταν το μεγαλύτερο όνομα που έχει εμφανιστεί ποτέ στη σκηνή του: τους Red Hot Chili Peppers. Στο line-up της πρώτης ημέρας είχαν προστεθεί οι The Hives και οι Nothing But Thieves που θα έρχονταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στη δεύτερη βραδιά του Ejekt στις 13 Ιουλίου στην πλατεία Νερού, θα έπαιζαν οι  Foals του «δικού μας» Yannis Phillipakis.

Στις 12 Μαρτίου σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του Ejekt σημείωναν ότι «οι δύο μέρες του φεστιβάλ στις 5 Ιουνίου και 13 Ιουλίου θα διεξαχθούν κανονικά», άφηναν ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων ενημερώσεων στην περίπτωση που άλλαζε κάτι. 

Είναι η πρώτη χρονιά μετά από 16 χρόνια που το Ejekt Festival δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτό πραγματικά μας λυπεί.