Οι άνθρωποι πίσω από τις συναυλίες είναι σε απόγνωση (βίντεο)

Οι άνθρωποι πίσω από τις συναυλίες είναι σε απόγνωση (βίντεο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολοι οι εργαζόμενοι του χώρου βρίσκονται σε αδιέξοδο και απειλούνται με αφανισμό.

30 Απριλίου 2020

Καλλιτέχνες, μουσικοί, ηχολήπτες, τεχνικοί και γενικότερα εργαζόμενοι πάσης φύσεως που έχουν σχέση με τις συναυλίες είναι σε τραγική κατάσταση. Δύο μήνες τώρα χωρίς δουλειά. Και χωρίς να φαίνεται κάτι θετικό στον ορίζοντα.

Κάποια από αυτά τα παιδιά έφτιαξαν το παρακάτω βίντεο.

Και λένε τα εξής, ζητώντας τα αυτονόητα:

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον χώρο του θεάματος που δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης λόγω του κορονοϊού.
Ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την άρση των μέτρων, όπου δεν προβλέπεται η πραγματοποίηση καμίας πολιτιστικής εκδήλωσης επ’ αόριστον, οι εργαζόμενοι αυτοί βρίσκονται σε αδιέξοδο και απειλούνται με αφανισμό.
Αυτό είναι ένα βίντεο διαμαρτυρίας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κυβέρνηση αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να δούνε το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις ώστε να τεθεί ένα πλαίσιο που θα συμπεριλαμβάνει τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος και θα επιτρέψει στους ανθρώπους που εργάζονται στον χώρο του θεάματος, να έχουν τα αυτονόητα.
Δικαίωμα στην ασφάλεια , την υγεία, την συνταξιοδότηση, ακόμα και στα επιδόματα εκτάκτου ανάγκης όταν αυτό επιβάλουν οι καταστάσεις.
Αυτά δηλαδή που πρέπει να δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι σε οποιοδήποτε χώρο».