Αν το ΠΑΜΕ διαδήλωνε στο Ισραήλ θα γοήτευε άγρια το Protagon...

Αν το ΠΑΜΕ διαδήλωνε στο Ισραήλ θα γοήτευε άγρια το Protagon...
Ακολουθήστε μας στο Google news

...τώρα όμως που το ΠΑΜΕ διαδηλώνει στην Αθήνα για την εργατική Πρωτομαγιά, το Protagon χλευάζει και ειρωνεύεται!

01 Μαΐου 2020

Το «ΠΑΜΕ πλημμύρισε το Σύνταγμα. Με εντυπωσιακή στρατιωτική πειθαρχία, αλλά έχοντας προηγουμένως αψηφίσει επιδεικτικά τους νόμους του κράτους που ως τις 4 Μαΐου απαγορεύουν τις δημόσιες συναθροίσεις και τις άσκοπες μετακινήσεις» έγραψε σήμερα το Protagon (ΕΔΩ) θέτοντας και ειρωνικά ερωτήματα:

1) Ενα ερώτημα είναι αν έστειλαν SMS στο 13033 και αν ελέγχθηκαν από τις αστυνομικές αρχές, όπως υποτίθεται ότι πρέπει.
2) Ενα δεύτερο ερώτημα είναι αν, από τη στιγμή που λένε ότι η Εργατική Πρωτομαγιά δεν μετατίθεται, θα διαδηλώσουν και την 1η Μαΐου του 2021 –που πέφτει Μεγάλο Σάββατο;

photo: @dromografos στο Twitter

Οταν ωστόσο κάτι αντίστοιχο συνέβη στο Ισραήλ (και όχι στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη) πριν από 11 μόλις ημέρες, μία διαδήλωση αντίστοιχη με αυτή του ΠΑΜΕ δηλαδή, το Protagon έφτανε σε οργασμό.

«Τελ Αβίβ: Εντυπωσιακές εικόνες από διαδήλωση κατά Νετανιάχου με απόσταση ασφαλείας λόγω κορονοϊού» έγραφε στις 20 Απριλίου (ΕΔΩ) χωρίς να θέτει ωστόσο αντίστοιχα ερωτήματα, δίχως να δείχνει διάθεση χλευασμού και λοιδορίας.

photo Reuters Πηγή: Protagon.gr 

Απλώς έβαζε τη φωτογραφία που βλέπετε εδώ παραπάνω και έγραφε: «Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη η εικόνα της διαδήλωσης στην εποχή του κορονοϊού». Εξηγούσε μάλιστα με θαυμασμό το καλό site πως αυτή είναι η «γεύση από το μέλλον των διαδηλώσεων στην εποχή της πανδημίας». 

Τι να άλλαξε λοιπόν τώρα, μέσα σε μία εβδομάδα μόνο; Δεν θέλει το Protagon και η Ελλάδα να γεύεται το... μέλλον; 

(Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι το Protagon έχει ψάξει να βρει -από τώρα- πότε πέφτει το Πάσχα του 2021)