Μη νομίζετε ότι πτοούμαι. Πιο πολύ πεισμώνω, να το ξέρετε

Μη νομίζετε ότι πτοούμαι. Πιο πολύ πεισμώνω, να το ξέρετε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Τάνια Τσανακλίδου είπε με θάρρος τη γνώμη της και δέχεται κατά ριπάς επιθέσεις από τα τρολ...

02 Μαΐου 2020

Τα γεγονότα γνωστά, η Τάνια Τσανακλίδου, χωρίς να φοβάται και χωρίς να υπολογίζει αντιδράσεις, βγήκε να μιλήσει για όσα τραγικά ζουν οι καλλιτέχνες το τελευταίο διάστημα και ειδικά για την αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντί τους.

Ιδού τι έγραψε στο facebook: «Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες. Ενα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωσή μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριοτητες. Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι».

Επειδή η ανάρτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ειδικά στα social media, η Τάνια βγήκε χθες και απάντησε μέσω Twitter στα, όπως τα λέει, «τρολάκια της ΝΔ».

Προφανώς οι επιθέσεις συνεχίστηκαν οπότε και η Τσανακλίδου επανήλθε και σήμερα.


Που να ήξεραν που έμπλεξαν και αυτοί οι κακόμοιροι...