Μείναμε άφωνοι με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Adele

Μείναμε άφωνοι με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Adele
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχασε περισσότερα από 40 κιλά και στέλνει το δικό της μήνυμα για όσους μάχονται κατά του κορωνοϊού

06 Μαΐου 2020

Η Adele έγινε 32 χρονών και η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele) στις

Η Βρετανίδα star είναι αγνώριστη με το μίνι φόρεμα, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρεται και στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Βρετανία με τον κορωνοϊό, στέλνοντας το δικό της ευχαριστώ σε όσους έχουν ριχτεί στη μάχη κατά της πανδημίας.

«Ευχαριστώ για την αγάπη γενεθλίων. Ελπίζω όλοι να μένετε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ρισκάρουν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ασφαλείς. 2020, εντάξει, αντίο και ευχαριστώ», αναφέρει στο μήνυμά της.

Η Adele, είχε αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν εμφανή από την περασμένη χρονιά.

Πάντως, υπήρξαν διατροφολόγοι όπως ο Dale Pinnock οι οποίοι χαρακτήρισαν "ως ακατάλληλο" το πρόγραμμα διατροφής της Adele, καθώς η υποθερμιδική δίαιτα που ακολούθησε (όχι περισσότερες από 1.000 θερμίδες ημερησίως), μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όπως σύγχυση και ευερεθιστότητα εάν ακολουθείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.