Δεν έκανε τον Ξαρχάκο υπουργό ο Μητσοτάκης;

Δεν έκανε τον Ξαρχάκο υπουργό ο Μητσοτάκης;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Liberal.gr «ανακάλυψε» και «αποκαλύπτει» το λόγο που βγήκε ο Σταύρος Ξαρχάκος κι έκανε κριτική στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

09 Μαΐου 2020

Είναι η πικρία του που δεν έγινε αυτός υπουργός. Δεν χρειάζεται βέβαια να γνωρίζεις τον Σταύρο Ξαρχάκο για να γελάσεις με κάτι τέτοιο.

Γράφει λοιπόν η Αγγελική Κώττη στο Liberal.gr για τον Ξαρχάκο (αφού πρώτα βέβαια πλέκει το εγκώμιο της κ. Μενδώνη και πόσο γενναιόδωρη είναι η υπουργός με τον πολιτισμό):

«Το ζήτημα είναι, εντός των επόμενων εβδομάδων, με τόση υπομονή που κάναμε, να ανθίσει "μια λεμονιά στη γειτονιά" και να δούμε κανένα θέαμα, να ξεχαστούμε με τη μαγεία της τέχνης. Αντε, γιατί άμα ανθίσει η λεμονιά και δεν την δούμε, μετά… ξινίζει- κάνει λεμόνια δηλαδή. Σαν, ας πούμε, να μη σε κάνει το κόμμα σου υπουργό και όταν δέσει ο καρπός να κατηγορείς αυτήν που έγινε. Δηλώνοντας, κιόλα, πως είναι πολύ καλή γενική γραμματέας (και για όποιον δεν κατάλαβε: ο κρίνων να κάθεται στην υπουργική καρέκλα και η νυν υπουργός να είναι ΓΓ για να δουλεύει. Ε, δουλευόμαστε)».

Θα έχει πληροφορίες το Liberal.gr ώστε να γράφει κάτι τόσο βαρύ για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Θα ξέρει δύο-τρία πράγματα παραπάνω για την πίκρα του συνθέτη που ήθελε να γίνει υπουργός αλλά δεν τον έκαναν και φέρεται τώρα έτσι, τόσο φτηνά (ο Ξαρχάκος, όχι το Liberal).

Απορία το έχουμε: ήθελε μήπως να γίνει υπουργός και η Δήμητρα Γαλάνη που επίσης έκανε κριτική στη Λίνα Μενδώνη;