Άσχημα νέα: Ακυρώθηκε φεστιβάλ προγραμματισμένο για το Σεπτέμβριο

Άσχημα νέα: Ακυρώθηκε φεστιβάλ προγραμματισμένο για το Σεπτέμβριο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καλό... 2021 και για το End Of The Road Festival

20 Μαΐου 2020

To End Of The Road Festival που φέτος θα συμπλήρωνε 15 χρόνια, επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου, στο Dorset.

Ωστόσο, το πρωί της 20ης Μαΐου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και επισήμως την ακύρωσή του. "Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και φέτος είχαμε μια σειρά από πολλές πρώτες φορές. Ελπίζαμε ότι δεν θα χρειαζόταν να το προσθέσουμε στη λίστα, αλλά δυστυχώς για πρώτη φορά στα 15 χρόνια δεν θα πραγματοποιηθεί End of The Road. Εξαιτίας της πανδημίας το ακυρώνουμε για το 2021", σημειώνουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους.

Και συνεχίζουν: "Θα μας λείψει φρικτά το να να χορεύουμε, να τραγουδάμε και να παρτάρουμε με όλους εσάς. Το ξέρουμε ότι θα σας λείψει και εσάς, δεν υπάρχει τίποτα να σε ανεβάζει όσο η ζωντανή μουσική, αλλά ξερόυμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση για όλους: Για το κοινό μας, τους καλλιτέχνες, τους εργαζόμενους, τους πωλητές, τους προμηθευτές αληθινής μπύρας, τους κηπουρούς που κόβουν το γρασίδι και ταϊζουν τους παπαγάλους, την τοπική κοινότητα, τους σκληρά εργαζόμενους του συστήματος υγείας και σε υπηρεσίες κλειδιά και όλους όσοι επηρεάστηκαν".

Παράλληλα, αποκάλυψαν ότι για το 2021 έχουν ήδη κλείσει οι Pixies, King Krule, Big Thief, Bright Eyes, Aldous Harding και Little Simz.

Όσον αφορά τους κατόχους εισιτηρίων για το 2020, οι διοργανωτές σημειώνουν ότι "μπορούν είτε να τα κρατήσουν για το 2021 είτε να πάρουν πίσω τα χρήματά τους".