Η Lana Del Rey «επιτίθεται» στους επικριτές της

Η Lana Del Rey «επιτίθεται» στους επικριτές της
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και επιλέγει να το κάνει την ημέρα που ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της δίσκου

21 Μαΐου 2020

Στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος της Lana Del Rey. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ξεσπώντας ταυτόχρονα κατά όσων την έχουν κατηγορήσει ότι «ωραιοποιεί την κακοποίηση» με τα τραγούδια της.

«Τώρα που η Doja Cat, η Ariana, η Camila, η Cardi B, η Kehlani, η Nicki Minaj και η Beyoncé πάνε στο νούμερο ένα με τραγούδια που μιλάνε για το να είναι σέξυ, να μην φοράνε ρούχα, να πηδιούνται, να απατούν κλπ., μπορώ, παρακαλώ, να επιστρέψω στο να τραγουδάω για το να νιώθεις όμορφα ούσα ερωτευμένη, ακόμη και αν η σχέση δεν είναι τέλεια ή για το να χορεύεις για λεφτά -ή για ό, τι άλλο θέλω -, χωρίς να με σταυρώνετε ή να λέτε ότι ωραιοποιώ την κακοποίηση;», γράφει η 34χρονη σταρ.

Και συνεχίζει: «Έχω βαρεθεί με τις γυναίκες δημιουργούς και τις εναλλακτικές τραγουδίστριες να  λένε ότι εξιδανικεύω την κακοποίηση, όταν στην πραγματικότητα είναι απλά ένας λαμπερός άνθρωπος που τραγουδά για τις αλήθειες που τώρα όλοι βλέπουμε ότι είναι πολύ διαδεδομένες σχέσεις κακοποίησης σε όλο τον κόσμο».

Στο τέλος της ανάρτησής της, η Lana Del Rey αποκάλυψε ότι θα περιγράψει με λεπτομέρειες τα συναισθήματά της σε δύο ποιητικές συλλογές που θα κυκλοφορήσει.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey) στις