Σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμη η ταινία για την Amy Winehouse

Σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμη η ταινία για την Amy Winehouse
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είμαστε στο στάδιο του σεναρίου», λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης σταρ

26 Μαΐου 2020

Σε ένα με δύο χρόνια, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η δραματοποιημένη βιογραφία της Amy Winehouse, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή το 2011, όπως δήλωσε ο πατέρας της, Mitch, σε podcast για το «The Morning After».

«Η ταινία θα είναι έτοιμη σε ένα με δύο χρόνια. Έχουμε ολοκληρώσει τις συζητήσεις και είμαστε στο στάδιο του σεναρίου. η ταινία θα είναι βιογραφία», είπε ο Mitch Winehouse, αφήνοντας, μάλιστα, να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει το δρόμο που άνοιξαν αντίστοιχες δραματοποιημένες βιογραφίες, όπως το «Bohemian Rhapsody» ή το «Rocketman».

«Αιχμές» για το ντοκιμαντέρ «Amy» του Asif Kapadia 

«Θα είναι μια υπέροχη ταινία, σαν ένα υπέροχο σόου του Broadway, κι έτσι θα απαντήσουμε, με το να παρουσιάσουμε την Amy όπως ήταν στην πραγματικότητα», συμπλήρωσε, συνεχίζοντας να αφήνει αιχμές για το ντοκιμαντέρ «Amy» του Asif Kapadia από το 2015, το οποίο και είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «παραπλανητικό», όσον αφορά στη σχέση του με την κόρη του.

Τέλος, όσον αφορά στο ποιος θα υποδυθεί την Amy στην ταινία, ο Mitch Winehouse άφησε να εννοηθεί ότι σε συνεργασία με τους παραγωγούς θα έχει λόγο στην επιλογή της πρωταγωνίστριας, λέγοντας ότι «θα επιλέξουμε μια άγνωστη ηθοποιό, ιδανικά μια Εβραιοπούλα από το βόρειο ή το ανατολικό Λονδίνο, που θα μοιάζει με την Amy και θα μιλά σαν αυτή». 



Στην ίδια κατηγορία