Media News εν τάχει (26/05)

Media News εν τάχει (26/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην ΕΡΤ1 και τους «Γιαννουτσοβαμβακάρηδες».

26 Μαΐου 2020

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.15 ο δημοφιλής ηθοποιός θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη. Εκεί θα μιλήσει για την περίοδο της καραντίνας και τις συνέπειες της στον γάμο του, το μέλλον του θεάτρου και του κινηματογράφου μετά τον κορωνοϊό και την συμμετοχή του σε μια ταινία του Χόλιγουντ, ενώ θα δώσει και συμβουλές σχέσης.

-------------------------

Από την άλλη εβδομάδα θα... χτυπάει κουδούνια η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντίστροφα μετρούν, πλέον, στον Alpha για την πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του καναλιού, που είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού. Το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη του, από την Δευτέρα 01/06 και κάθε μέρα στις 16.30.

-------------------------

Pop-up κανάλι με ταινίες για παιδιά από τη Nova.

Για δύο ολόκληρους μήνες στην θέση 200, από την 01/06 εως τις 31/07, το Nova Summer Kids θα μεταδίδει κάθε βράδυ από τις 20.30 δύο αγαπημένες και μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες. Όπως, για παράδειγμα, το «Surf’s Up», το «Rio 2», η «Εποχή Των Παγετώνων», το «Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου», αλλά και παραγωγές για εφήβους όπως όλα τα «Harry Potter», το «The Hobbit» κ.ά.

-------------------------

«Νύχτα στον Ρυθμό» με την Έλλη Κοκκίνου.

Αύριο στις 21.30, η γνωστή τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει μερικές από τις επιτυχίες της και διασκευές, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Ρυθμού 94.9, και θα απαντήσει στις ερωτήσεις της Ράνιας Κωστάκη. Το μουσικό session του ραδιοσταθμού θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του στο YouTube.

-------------------------

Όλα έτοιμα για το Drive-In Cinema του En Lefko 87.7.

Ο θερινός κινηματογράφος του «εναλλακτικού» ραδιοσταθμού θα ανοίξει κανονικά και φέτος, για 4η χρονιά στον λόφο του Λυκαβηττού, προβάλλοντας την κωμωδία «Για όλα φταίει το γκαζόν» την Τετάρτη 03/06 στις 21.00. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι ακροατές του En Lefko 87.7 για να την δουν είναι να στείλουν SMS στο 19600 γράφοντας 877, κενό, το ονοματεπώνυμό τους και την απάντηση στην ερώτηση «πού πραγματοποιείται το τέταρτο En Lefko Drive-In Cinema;».

-------------------------

Τα Κίτρινα Ποδήλατα «Live… από το σπίτι τους».

Οι «σπιτικές» συναυλίες του Δεύτερου Προγράμματος, με συντονιστή τον Πάνο Χρυσοστόμου, συνεχίζονται και μετά την καραντίνα. Αύριο στις 22.00 τα Κίτρινα Ποδήλατα θα τραγουδήσουν από τον προσωπικό τους χώρο, για τους ακροατές του «έντεχνου» δημόσιου ραδιοσταθμού αλλά και του Πρώτου Προγράμματος και της Φωνής της Ελλάδας, μέσω δικτύωσης.